Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.10.2005, 13:59
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 323
294 Teşekkür 163 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed
as

Buradan oraya giden AKP lilerinden hatimleri kabul oluyormu o Forumda,
Latife ama ağır bir latife diyebilirim.

Oradaki konuyu buraya getirmek istemiyorum ama acaip insafsızlar var bu camiianain içinde,

Allah islah etsin,

Tayyibin bir taziyesini bile çok görüyorlar,
Yuh be dedittirecek kadar insafsız mesajlar okuduğumu dile getirmek isterim.

Aynı şekilde siz o forumun yöneticisi olarak canı gönülden kutlamak isterim,
Bu gibi fitnelere göz yummayalım kardeşlerim.

Bu gün Tayyibe bir şey olsa elbette bende Erbakan Hocamızdan beklerim bir taziye veya aynı şekilde Tayyibin yapmış olduğu gibi.

Ama malesef ve malesef bunu bile kadıramayan ve altında kalabilecek kadar ezilen ve insafsızca eleştiren insanlar var,

Neymiş efendim günahı tel ile arayıp taziye mesajı göndermiş.
Göndermese ne derler acaba.

Göndermişde bu şekilde dengesiz eleştiriler gelmiş.

Bu tür insanlığa kuçan açan bir toplum ki bu toplum Milli görüş toplumudur diyerek düşünmekteyim,Ya böyle mesajları okuyunca acaip oluyorum ya,

Bizde Milli görüş içindeyiz,Bizde oralarda büyüdük,Allah c.c, kitabı ve müslümanları bu cemaatden ben öğrendim,Bana zinanın kötü olduğunu oradaki insanlar söyledi, ve bir çok konuda, Avrupalı gençlere yön veren Milli görüş olmuştur.

Ama asla ve asla bana Milli görüş içerisinde kini ve nefreti ve çekememezliği göstermediler ve bunları öğretmediler.

Bazen anlamıyorum,anlamakta zorluk çekiyorum bu teşkilatı savunan insanların bir taziye konusunu bile çok görmelerini.

Tayyibin siyaseti eleştirilir,Kesinlikle eleştirilmelidir de,Bu siyaset eleştiri konusu tüm siyasetciler için geçerlidir.

Ama bu gün bir bayram mesajı veya herhangi gibi bir kutlama veya Taziye konularının altında bir şey aramak ve buna bir takım kuyruk oluşturmaya çalışmak her kim olursa olsun kesinlikle son derece samimiyetsiz ve tamamen kin ve nefret ile dolmuş olduğunu gösterir.

Böyle acılı bir günde ki siyaseti Taziye ve cenaze haberlerine alet edenlere yazıklar olsun....

Tayyibin taziyesi ile kesinlikle karşı taraftaki parti ve pürtünün hiç bir yerine bir şey olmaz ve eksilmezde,

Müslümanlar ne kadarda kardeş olduklarını biraz önce okuduğum yerde gördüm,MaşaAllah, ne kadar üzücü bir durum.

Buradan başımdan geçen bir olayı aktarmak isterim.Yer ve zaman önemli değil.
Konu bizim burada cereyan etmişti ki beynime kan sıçrar gibi oldum.

Bir bayram günü,Bize ülkü ocağından bir Tebrik kartı geliyor ve zamanında saygı değer bir abimiz ve kendisini halen çok severim değerli bir insandır.

Bir hata yapıyor nedir bu hata,
Tutuyor bize gelen Yani Milli Görüş gençliğine gelen bu bayram kutlama tebrik kartını ülkü ocağından gelen bu kartı,

iyadeli tahvitli aynen geri gönderiyor,Yani tebrik kabul edilmemiş olduğu anlaşılması için birde geri yerine gidince alan imza atması gerekiyor,

ve bu hata 1 kere oldu,Büyük bir hataydı doğrusu,
Karşıdakiler bizi saymış ve insan yerine koymuşda bir tebrik mesajı göndermişti.

Affedilmeyecek bir hata,Bağları ve müslümanlar arasında diyaloğu dinamitleyen bir davranıştı,

Ben Milli Görüşçüyüm ve benim bulunduğum teşkilat evrensel bir Teşkilattır, ve aynı zamanda her Müslümana ve Müslüman olmak isteyen dinini yolunu yordamını bilmek ve öğrenmek isteyen insanlara açık olan, her müslümanın derdini bayramını, Taziyesini kabul eden ve tebrik eden bir Teşkilattır.

Yok bundan ilerisi bu gün Milli görüş camiiası içinde bulunanlar 10bin kişilik bir cemaat a hitap edecekse veya sadece onların taziye ve bayramlarını kabul edecek ve kutlayacak ise.

Bu kendi çapında beyni kadar küçük olan bir hizipleşmiş insanların görüşleridir kesinlikle Milli görüş ile alakası yoktur.

Ve Prof.Dr Necmettin Erbakan hocamızın insanlığa vermek istediği mesajı anlamış değillerdir.

Milli görüş sadece bir nevi siyasi emmellerden oluşan görüşteki insanların bulunduğu bir toplum değildir, ve bu toplumun içerisinde asla ne kin ve nede nefret vardır.

Canı gönülden ve içimden geldiği gibi yazdım Milli Görüş birilerinin tekelinde değil.Bu teşkilattan yayılan ve etrafa sızan her türlü nefret ve kin dolu ve bende Milli görüşcüyüm deyip etrada bu denli acımasızca ateş püsküren ve aynı zamanda soğuk kanlılığını korumasını başaramayan ve ferasetini kaybeden, ve dolayısı ile Milli Görüşçü kisvesi altına saklanan insanlara Tek diyeceğim,

Kesinlikle bu hal ve tavırlarınız Milli görüş cemaati içerisinde bulunan ve bu konuda Allah c.c rızası doğrultusunda çalışmak isteyen insanların önüne bariket olmaktasınız.

Daha Milli nin Millet den geldiğini ve Milli görüşün bu Kelimeyi Kuranı kerimden aldığını ve bu düstur üzerine kurulan ve kurulmaya çalışıldığını unutan insanlar var herhalde aramızda.

Benim burada açıkca demek istediğim bu gibi acımasızca eleştiriler inanmayan insanlardan gelseki bu bir taziye haberidir,Neyse diyeceğim,Milli Görüşü savunan insanlardan geldiği için bir anda bu kadar öfkelendim.

Bu teşkilatın adına leke geliyor,Milli görüş kesinlikle herkesin taziyesini ve bayram tebriğini kabul eder ve bu teşkilat evrensel bir teşkilattır bu gün vardır ve bu günün insanına hitap eder, bir asır sonra gelecek insanlara yine hitap edecektir.

En azından Avrupa Milli Görüş teşkilatlarının düsturu kucak açan ve insanları kabul eden bir teşkilattır.

Bu Teşkilat Türkiyede koltuk kapmaca veya tamamen siyasi emeller üzerine kurulmuş ise buna diyeceğim.

Avrupa Milli Görüş Teşkilatlarının ve Türkiye bulunan Milli Görüş Teşkilatlarının amaçları ve gayeleri kesinlikle başkadır.

Avrupa Milli Görüş Teşkilatları aynı zamanda benimde tekelimde değil.Ve herkes ve bende dahil başta olmak üzere bu Teşkilat hakkındaki mesajlarımızı kontrol etmeliyiz.

Kişisel kin ve nefretlerimizi kesinlikle bu Teşkilat adı altında gerçekleştirmemeliyiz, ve kesinlikle şu tablo çizilmemeli Milli görüş teşkilatları sadece kendi içerisindeki insanların Tebrik ve Taziyelrini kabul eder gerisinin kilosu kaç kuruş hesabı.Bu düşünce son derece Avrupa Milli görüş Cemaat düsturuna ve tüzüğüne aykırı olan bir düşüncedir.

Ve bu düşüncenin böyle olmadığınıı Prof.DR.Necmettin Erbakan.Bunu kaç kez sohbetlerinde ve eğitimlerinde dile getirmiştir.

Ve vermiş olduğu Mesajlar Milli Görüş cemaatinden ileriye tüm insanlığa çağrı olmuştur.

Hic yoruma hacet yok, bu yaziya aynen imzami atiyorum.libas

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla