Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.10.2005, 22:07
Meral

Meral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Seyfull@h
simdi bosver malayani konulari:)
Gel sana paintte resim nasil kücültülür büyültülür onu anlatayim:)
Simdi painti acinca yukardaki menülerden bild(resim) i bul.sonra attribute yi tikla,ve resminin istedigin büyüklüge göre ayarla...simdi arka planin (beyaz alan)in kücüldügünü istedigin boyuta geldigini göreceksin...
Datai-->öffnen(dosya ,ac,türkcem kit) yaparak resmini ac,sonra bearbeiten(düzenle) hepsini sec yap,resmin secildi...simdi mausla kenarlarinda tut biraz önce büyüklügünü ayarladigin arka beyaz plana göre resmini kücült veya büyült...
cicekmi eklersin böcekmi eklersin,papatyami eklersin bilmem hade kolay gelsin:)
Yazdiklarini denedim ama olmuyor, cünkü o beyaz flächeyi kücültüyorum, datei öffnen le resim aciyorum, kücültüyorum, bu sefer arkadadi beyaz fläche yok oluyor ve kücülttügüm resim tümüyle kücülmüyor sadece o köse kaliyor, bilmem anlatabildimmi, yani resmin sol kösesi kaliyor, resim kücülmüyor ama.

Ayrica daha kolay veya kisa yolu yokmu bunun, bende baska programlarda var adobe filan, onlarla daha cabuk olmazmi?

Baska talimat yazarsan bi zahmet türkce yazma, almanca yaz cünkü yoksa pek anlamiyorum, yukardaki yazin iyiydi öyle yazabilirsin. Digerlerinin yazdigini pek anlamamistim.