Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.11.2005, 15:20
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
666 Teşekkür 250 Mesaja aldı
as

Güzel bir soru.

Bende geçtim ve Memnunum,Elbette yaşadığım ülkenin haklarından yararlanabilmek için.

Ama bu demek değildirki,Alman nüfus cüzdanı taşımak ile onlar gibi yaşamak gereklidir,

en büyük memnuniyetlerimden,

Konsolosluğa gidip 1 euro ya Fotokopie çektirmem gerekmiyor,
Eşim e süresiz oturum izni verdiler,
Çocuklarımda alman vatandaşı ve almanya diyorki 18 olunca isteyen türk vatandaşlığına geçebilir,Buna kendileri karar verecektir sonuçta.
Askerlik için alacakları parayı Ailem ile ben yedim burada,

Paşalar veya Pırpırlılar ayyaş partilerindeki mezelerini veya birilerinin Perde masrafını ben ödemedim

Meral kardeşimizin yazmış olduğu önemli elbette insanların bakış açısı cebindeki nüfus kağıdına değil, ilk etapta insanın yüzünedir.

Lakin kanunların bakış açısı ise Diplomatik ve Bürokratik olduğundan ilk önce cebindeki nüfus cüzdanınadır.

@Hizbullah kardeşimizin yazdığı son kelimeler çok acı ama gerçek, konsolosluğa gidince insan muamelesi görmek istemekteyim,
Her gittiğimde illa bir sorun oluyor.

Karşımdaki bayanın siğara dumanını yüzüme üflemesi ne kadar ahlaksız ve insanlara değer verdiklerini göstermekte,Şunu unutmamalıdırlarki onların ekmek paralarını oraya gelen vatandaş ödemektedir.

Zaman gelirde herkes alman vatandaşı olursa onlarında işi biter almanyada, ve Türkiyeye sepetlerler.

Bilemiyorum halen böylemi,Siğara içilip yarım kilo sakız ağızda.

Lakin son gittiğimde fazla kuyruklar yoktu,EE gayet normal Türk vatandaşı kalmadıki almanyada hemen hemen.

Son durumları bilmiyorum nasıl olduğunu.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla