Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.11.2005, 15:50
Meral

Meral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür aldı 0 Mesajlar için

Alıntı:
sisterE´isimli üyeden Alıntı
anliyorum..bu nicki zaten yillar gectikce daha da cok sevmeye basladim bu yüzden..sister ya kizkardes ya abla..ne güzel..düsünsene bayansin ve ismin hatun...vs..
sister olmak güzel birsey
vallahi nasil icinden geliyorsa..ben anonym takilamiyorum..yasim bile ortada 75liyim..nasil istersen öyle de..aramam öyle seyleri..alismamisim ..bizim ailede kimse kimseye abi abla demiyor...(vermisse das schon manchmal aber bins halt nicht gewohnt)...esimin yigenlerin bile bircok kez..."yenge" siz ismim kaciyor agizlarindan...muss wohl einen ziemlich erwachsenen eindruck machen auf alle
Yok bizimkiler cok dikkat eder, bazan almanca ablamlarin ismini söylerdim, biliyorsun abi abla yok almancada, annem "abla" desene Ama simdi biliyor artik bisey demiyor annem, ama yinede abla diyorum kendilerine, iyide bence. Ablalarimin arkadaslarina bile abla derim, onlarda bisey demiyor, tek arada 1-2 yas varsa o zaman demiyorum, yada yeni tanistigim biriyse soruyorum.

Bizim komsunun kizida 19 bana abla der, rahatsiz olmuyorum. Birini abla gibi görmek veya görülmekte güzeldir bence, aslinda kompleks olmamasi lazim.