Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.11.2005, 02:22
kemal bilici

kemal bilici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Tamay
Mübarek iki kelam edecegim lâkin korkuyorum,genelde yazdiklarimi illâki birileri bir yerlere cekip yanlis mecralara sürüklüyor.Yinede haddine degil sus dersen yazdiklarimi unut.

Bak kardesim ,ben Nur talebesi degilim ama senin bu durumuna hakikaten üzülüyorum.
Senin yilmadan uslubunu bozmadan sorulara ,ama hakikaten sadece sorulan sorulara
risalelerden cevaplar bulup yazman,tamam davasina gönül vermis biri icin severek yaptigi istir,bunu kabul ediyorumda,senin davana elestiri yada hakaret edenlerin profilinden tüm yazdiklari yazilari arattirip simdiye kadar kac defa ayni seyleri yada benzerlerini sorup ,uzuuuun uzuuuun cevaplar yazdirdiklarini,belirli bir zaman sonra yine ayni usûl ile seni tekrar bircogu yazdiklarini (okumadigi halde okuyormus gibi yapip) yine ayni seyleri sana yazdiracaklarini göremeyisini anlayamiyorum.
..Fikrimi sorarsan diyecegini dedin,birak isteyen alsin.
Dava admai atesli olur,ama azicikta uyanik olur.Sadece karalamak yada elestirmek icin (verecegin cevaplarin asla önemsenmedigi ) bir soru kumpasinin icinden cikabilecek kadarda uyanik olmali
..bence biraz nefes al, ne yaptigini kimin icin yaptigini ,belirli kisilerin profilinden (tüm yazdiklari yazilari okuyamazsin ama hic degilse senin icin önem arzeden konulardaki suana kadar olan tutumlarini ve bir degisiklik olup olmadigini) tanimaya calis derim...Degilse sen iki sene icinde 10 defa tüm Risaleleri buraya aktaracaksin
ama sana 11. defa ayni seyleri yazdiracaklarin varliginida artik görmen gerek

Yine sen bilirsin.emek ve vakit sarfedip aktaran sen sin...ama neyse ben susayim
kemal bilici isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla