Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.11.2005, 23:22
tariknrw

tariknrw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
valla pes dogrusu bu bordda bi tane olumlu düsünen insan yokmu tüm bordlarda arkadaslar fifanin sitelerini cökertti siz hala bize yakismadi diyorsunuz zaten hep bu ezklik degilmi bizleri asagilayan yok fatih terim kizistirmis sizlerin ilk macta fatih terime neler yapildigini bilmioyrmusunuz yada bilmemezliktenmi geliyorsunuz yada kalecimiz volkana yapilanlari ama bosver sizin yani negatif düsünenlerin bakis acilari belli bana göre az bile ...... isvicrelilere az bile bu yapilanlar baska zaman medeniyetin besigiyiz derler az atsinlarda baliklarda yutsun kim oldugumuzu gördüler bi daha görelim bakalim hangi cesaretle bize kaba kuvvet yada islik uygulayacaklar helal olsun tüm oyuncularimiz aslanlar gibi mücadele etti ve fatih hocamada cok cok tesekkürler erkekce demecini verdi insaallah federasyon yetkililerimizde geri adim atmayarak kim oldugumuzu fifaya gösteriyor ilk icraatlari yemedi gelecek olan gözlemciyi degistirme karari aldilar geri adim atmayacagiz versinler cezalarini .fifayi mail bombardimanina devam edecegiz akillansinlar cifte standart yapmaktan vazgecsinler.
tariknrw isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla