Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.11.2005, 09:00
HayırLI
İttihad-ı İslam

HayırLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konulara Teşekkür etti: 291
34 Teşekkür aldı 11 Mesajlar için

Burada eskilerin deyimiyle"eşekten düşen getirin bana" diyebileceğimiz kimse yok gibi...

Varsayımlar üzerinde...başlarına gelmeyan birşeyler hakkında konuşan epeyi bir kardeşimiz var...Bizler ise hadiseleri birebir yaşayan insanlarız...

Kızım şu an 13 yaşında...seneye lise sınavlarına girecek...haliyle başıörtülü ve namazlarını kılıyor...dersaneye gönderdik...derslerinin durumu ço kbaşarılı bir öğrenci.. en iyi sınıfa aldılar..gün geçtikçe kızım da düşüş başladı..şu anda dersanede en alt düzeyde sınıfta devam ediyor...sebebini sorduğumuzda kızım şöyle dedi:Baba okulda başörtümden dolayı arkadaşlarım bana takılıyor(ki derslere girmeden başını açıyor)...derslerde bu konu beynimi kurcalıyor...kendimi derslere veremiyorum dedi..konuyu uzatmıyayım biz gereken şeyleri kızımıza söyledik...

Üniversite yıllarımızda başörtüsü eylemleri organize ediyorduk İstanbul'da ...eylemleri tasvib etmeyenlere şunu söylüyorduk...ileride bu sorun sizi de yakacak....bizi de...daha sonraları başörtüsü olayı siyasi mecraya çekilerek...bazılarının deyimiyle sorun kökünden halledildi...

Şimdi bu sorun bir kısım insanları yakmaya başladı...bazıları için ise geri planda bırakıldı....hak aranacağına sabr tavsiye edildi...

Ne yapmalı?kızımı okuldan almalıyım?yoksa başka ülkeye hicret etmelimiyim?hicret edebilecek durumum yok ise ne yapmalıyım?

Eşşekten düşenler ile düşmeyenler cevap verirmisiniz?

Kal ve çek ! diyorlar.
HayırLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla