Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.2005, 20:38
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 164
763 Teşekkür 298 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kemal bilici
Mübarekler ben bunu zaten bazi sacma-sapan ipe-sapa gelmez yazi yazanlara itafen bi anketi öylesine actim.

sunnahtalib haklisin...bunu anket gözü ile degerlendirme, birileri okurda forumda azda olsa bazilarinin kendileri degil yazilari icin neler düsündügünü,hangi gözle baktigini belki düsünür dedim..
yinede zaman ayirip okudugunuz icin sagolun ...
Benim açmış olduğum Anket sanki değersiz kaldı gibi bir yönlenmeye doğru malesef ilerlemişsin,oysa konu çok güzel.

Şahsen benim insana ilk baktığım konu karşımdaki müslümanmı.?
Birde bilgisi varmı.Bilgiden kastım ben bu insana ne öğretebilirimden ziyade ben ne öğrenebilirim.

Gerek sanal veya Real ortamda girmiş olduğum bireysel Dialogdaki ilişkiler karşımdakinin ne kadar kaldırabiliyor veya anlaması konudur,

Beni anlıyor veya anlamak istiyormu bu analiz benim için önemlidir,
ve genelde ilk sırada karşımdaki insanı dinlemeyi tercih ederim.

Konuşmam için bu çok önemli,

Mesela DF de bir çok mesajlarım kesik kesikdir,Bildiğimi yazarım devammı ediyor konu Haklısın der ve geçerim.

DF de tahmin ediyorum bir kaç defa Hadis konusunda biraz üstünde durdum,Bununda nedeni karşımdaki insanın bu konuda bilgisi olduğundan ileriye gelmekteydi.

Yoksa yuvarlak cümleler ile meramını anlatmaya gayret gösteren insanlar ile Realitede sohbeti sevmiyorum.

Velhasılı önemli olan ortak noktalardan yola çıkmayı ilk unsur olarak kendime düstur edinmiş durumundayım.

Örneğin bir Alman Ateist ile bir Alman Allah a inanan ile dialogum aynı değil :win:

Müslümanların Davasının aynı olduğuna inanan yalnız düzergahların yani varmak için izlenilen yolların değişik olduğuna inanan birisiyim. :win:

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla