Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2002, 11:19
delicikkk
acabaaa?????

delicikkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
eveeet, aleyküm selamlar,

Ubeyde abicim, seydi abinin belirttigi gibi, cok güzel, insan bir tuhaf oluyor,
tüglerim ürperdi, inanin, ve bizimle paylastiginiz icin cok tesekkür ederim

Kizlar, Minecik, Dilancik, Kralicecikkk, Cicekcik, bende size bir yazi hazirladim,
ubeyde abinin yada ummedin yazilari gibi okadar güzel degl ama elimden
geldigi kadariyle hazirladim
yanlizca, yol macerasi arkasi gelecekkkkkk ;))

hmmmmm, nasil basliyacagimi bilmiyorum, bir yerden baslayim ozaman corap sökügü gibi gelir sanirim

Tatile gitmek istiyorduk, DENIZ- KUM- GÜNES

bizim isteklerimiz bunlardi, ve en sonunda gidelimmi gitmeyelimmi derken, arkadaslarda karar verdi, ve biz
acil bir sekilde, apar topar hazirlanip, yolculuga ciktik.
Hedef ispanyay´di

Ilk duragimiz, 953 km uzaktaydi, Roses-Empuriabrava-(costa brava) Arkadasin arabasi son anda bozuldugu icin,
huyunu suyunu bilmedigi bir araba aldi, 110 - 120 km/h bastiktan sonra, sesler geliyor diye en fazla 70 ve 80 basiyordu

ve o sabahsi Karlsruheye Türk konsolosluguna gittigi icin cok yorgundu, her 3. Benzin istasyonunda duruyordu, en sonunda
da cok yorgunum gidemicem dedi, ve bizler henüz yola cikmistik,

hmmm benim gözler fal tasi gibiydi, uyku muyku yoktu, Mutlu desen öyle, 4 saat olmustu ve biz sadece 250 küsür
km gelmistik,offfffffff daha cok yolumuz vardi....

en sonunda sabaha karsi sanirim saat 2- yada 3 tü, bunlar yine bir istasyonda durup uyuma karari aldilar,Mutlu arabada
iki büklüm uyumaya calisiyordu. Arkadas ta desen öyle , havada cok güzeldi, biz de hirsizlik olabilir diye zaten de uykumuz yoktu, disarda sohbet girgir samata yapiyorduk,

ya bizim sesimize yada rahat olmadiklari icin uyuyamadilar , havada cok güzeldi, soguk degildi, disariya battaniyeyi
sarip hadi mutlu gel burada uzan uyumaya calis dedim, ve arkadasta hemen duymus oda geldi,
Mutlu saga dönüyordu sola dönüyordu yildizlari seyretmeye basladi ama uyumuyordu, ben de biran önce gitme taraftariydim, hadi mutlu kalk ben arkadasin arabasini sende bizimkini, yürü biz basalim gidelim dedim,

onayladi, ve arkadasi zar zor kaldirdiktan sonra,o arka koltuga yatti, ve misil misil uyumaya basladi,

Bismillahirahmannirahim dedim,ve VER ELINI ISPANYA,
Ben önden gidiyordum ve Mutlu da arkadan takip ediyordu, böylece beni kaybetmesi mümkün olmazmis ;)
araba 110-120 ulastigi zaman cizirdamaya - ötmeye basliyordu, (adamcik hakliydi korkmakta) yanliz bir sollamada 140
ulasmak zorunda kaldim, bi baktim ses mes yok, hmmmm demek bu sadece 110-120 de ötüyordu,
peehhhh tutmayin delicigi, baya yol almistik, arkadasin hanimi aman delicik, araba bozulmasin diyordu,
oysa cocuklari, ohbe uykumuz acildi, iyiki geldin demeye basladilar,
Lyonu gectik, asaga indikce Yagmurda baslamaya basladi,ehhh ne hikmetse yagmurda yavasliyorum, yani
okadar güvenilir degildim, ve Mutlu da bunu anlamisti, arkadasta baya uykusunu almisti.
Karanlikta ben dörtleri yakiyordum, ve Mutluda uzunlarla bana evet takipteyim dercesine, isaret veriyordu,
yani isiklarla anlasiyorduk,devam edemicegimi anladim, uykum gelmisti,Benzinciye Sinyal verdim,
ve artik benim Misyonum bitmisti, yolumuz da az kalmisti,
ama yukarda da belirttigim gibi, arkadas, direksiyonun basina gecti yine tin tin tin, 70-80 offf tam uykuluktu
Mutlu hala uyumamisti, Gün aymisti, ben dayanamayip uyumusum haberim yok ;) iki saat o da yeterli geldi.

eveeeeeeeeeet Ispanya biz geliyorduk. Sinira az kalmisti, apar topar ciktigimizdan, arabanin sigorta kagidini
unutmustuk, acaba ne olacakti???
Sinira geldik acikti, kimsecikler yokktu, tabi ya sinir minir kalmamisti artik, Giseler bombos, eskiden Change ler vardi
onlar bombos, gerek yoktu Euro gelmist...

Cuma saat sanirim öglen vaktiydi 13-14.00 Empuriabravaya varmistik, gittigmiz sahil, koy gibiydi, cok kücücüktü,
oysa sinirdaki bayan bize buradan 80 km uzagi tavsiye etmisti, yer bulabilirsiniz, ve daha cok güzel diye
Platja Dóra diye bir yer, hmmmm offf puffff simdi bunu Mutluyla arkadasa nasil anlatacaktik, genclerde bura-
sini beyenmemisti,ehhh dedim 900 küsür ü gelen 80 i de gider ne diyorsunuz, hem bakin kara bulutlarda bu
tarafa dogru geliyor,gelin daha asaga gidelim dedim,

eyvaaaaaaaaaaaaaaaaah keske demeseydim, Mutlu hala uyumamisti suratlar degisti, bakislariyla beni
öldürdüler-vurdular- iskence ettiler, tühhh keske demez olaydim!!!
Neyse, ok denildi,ve biz devam etmeye basladik, bu sefer hedefimiz Platja dore ydi,
Harika bir yer- deniz süper cok büyük, hosumuza gitti, karabulutlar da yok, hava mükkemmel,
ev aramaya basladik,
sorduklarimizdan su cevaplari aliyorduk 1 haftalik daire-1200€ ev 1500€ daha asaga bulamazsiniz yer yok deniliyordu

offfffffffff cok pahaliydi, bune, hadi dedik, tekrar geldigimiz yere, EMPURIABRAVA orasi hic degilse, sormustuk
40€ kisi basina falandi..

neyse o yolu tekrar geri gittik, Mutlu hala uykusuzdu,biz vardigimizda, yagmur baslamisti orada, ve saatten dolayi
türkiyede gibi degil saat 18.00 de bütün immobilyacilar kapatiyormus,
shit, bütün suc benimdi, ben demistim, doreye gidelim diye, hic sesimi cikarmiyordum,

anlarsiniz ya 3 bucuk atiyordum cünkü ;)))))

Bütün kapilar cevapsizdi, herkes kapatmisti, ne yapicaktik, bilmiyorduk, bir Restaurant gördük, yukarisi sanki
motel gibiydi,
heee bu arada hotellerede sorduk, doluymus sans bu ya,
Park olanagi sifir, hertaraf turist kayniyor, tiklim tiklim,Mutlu arasokaga girdi, ooo one, cikmaz sokakti, ve her iki
tarafida arabalarla park edilmisti, dönemecten sonra da bi tarafi, korumasiz bir sekilde denize acikti (venedig gibi
evlerin cogu sanki suyun üzerine kurulmustu, evlerin arasindan deniz geciyordu.
koskoca araba, nasil dönecektik, disarda da sanki kovadan dökülürcesine yagmur yagiyordu,
osirada kardesim aradi , naptiniz diye, hic sorma dedim hicccc, bizim burada kesin basimiza gelecek var
ne yaparsak yapalim , cikmaza giriyoruz, suan da bir yola girdik, daracik yol, ve kenari deniz, karanlik,
yagmur acayip yagiyor,moraller bozuk senin anlicagin demistim,
ama Mutlu ya bu, o harika bir sekilde allem yapti kullem yapti, ve arabayi cevirmeyi basardi, kimseye zarar
vermeden,

ev aramaktan bikmistik, baya da gec olmustu, Mutlu hala uyumamisti, napalim ne edelim dedik, uyumamiz gerek
bare otobana cikip, bir istasyonda uyuyalim orasi en garantili demisti arkadas, onun dedgini uyguladik,
acayipp yagmur yagiyordu, hic birsey göremiyorduk, Mutlu burayi kesin Sel basar demistim,
Ben 2 saat uyulandim, ama cin gibiydim, uykum yoktu, biraz korku vardi, moral bozuklugu vardi
yagmurdan kacmistik, yagmura tutulmustuk, ne olacakti bilmiyoruz, yagmur durmak bilmiyordu,.
Sonunda Mutlu uyumustu, benim kücük kiz kalkmisti, arabada uyuyordu, aman ses olmasin diye
biz apar topar kostura kostura, hem yemek yedirmek icin, hemde Mutlunun rahat uyumasi acisindan,
benzincilikteki restorana girdik, arkadasin hanimi da gelmisti sonradan,
bulutlari takip ediyorduk, Zindan gibiydi, Yagmurun dinecegi yoktu,
Napalim ne edelim, Geri mi dönelim, ???? Saat 8,00 olmustu
Kahveleri hazirladik, ve eslerimizi kaldirmaya gittik, KARAr VERILECEKTI

GIDELIMMI----------------- KALALIMMI

DEVAMI AZ SONRA-- REKLAMLARRRRR