Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2002, 22:23
delicikkk
acabaaa?????

delicikkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
yok yok ummed, sen benim gözüme baksana, bende dönecek göz varmi :?: :mrgreen:

Neyse, Sabah oldu demistim, ve Mutluyu -Arkadasi kaldirdik, hala cok acayip bir sekilde yagmur yagiyordu, park yaptigimiz yerde, koruma yoktu, arabanin icide buhar olmustu,

Sans bu ya , branda mi diyorlar Cati mi neyse, oradan tam iki araba cikti
bize oraya park etme firsati tanildi, oraya gectik, romantizm ya :mrgreen:
kahvaltimizi ettik, bir mumlar eksikti dermisim, yok ya bukadar kolay degildi cok zor bir durumdu, KARAR aniydi, neyapicaktik, Geri dönme karari alinir gibiydi,

yooooooooo nooooooo nolamazzz nayirrrrrrrrrrrrrr, nayirrrrrrrrr,

kesinlikle gitmicez diye itiraz ettik, biz bayanlar, kar da yagsa yagmurda yagsa, burada kalacagiz, gidelim, kalacak yer bulalim dedik,
ok. dendi,

havaya bakiyorduk, bulutlar netarafa dogru gidiyor, fizir fizir, TV haberlerine bakiyorduk, Barcelonayi Sel basmisti,

ben hep o Kralin arkadasi gibi, bosver Mutlu SIKMA canini vardir bundada
bir hayir diyordum,
Karar alinmisti, -----> EMPURIABRAVA

evet oraya gidicektik, yola ciktik, öyle bir seydi ki, gözlerim sürekli Bulutlari takip ediyordu,
sag tarafi kapkara Bulutlar- sol tarafimizda apacik güp günesliydi,
acaba Empuria brava nereye düsüyordu ????

Gittikce Hava düzeliyordu, evet yagmur dinmisti, Günes acmisti,
Rüzgar vardi, aman aman diyordum cok iyi Rüzgar yagmur bulutlarini gönderecek, bu cok güzel di,

evet, bütün immobilyacilar - vermittlerler acikti, Arkadas bir tarafa, biz birtarafa, artik yabancilik cekmiyorduk, okadar cok gezmistik, neyin nerede oldugunu ezbere biliyorduk, bulusma yerini gösterdik, saat belirledik, kim ne bulursa digerine haber verecekti,

evet, her gittigimiz yer ,ooooooo nooo yer yok diyordu,
sans eseri bir yer gösterdi en son gittigim yer, o adam cik ta hic lehvaya ev kiralanir diye yazmamis, neyse tarif ettigi yeri gösterdi, ve ben olmucak diye gittim,
orada halo degil OLA DIYORLAR ,
ben yarim italyancamla basladim anlatmaya, io volyo a casa for one week, ffür 6 personen,yani biraz ingilizce, almanca , italyanca,karisti ama, adam ne dedigimi anlamisti, :mrgreen:

hmmm ok wir haben was für sie deyince, ben bir derin ohhh cektim, cünkü adam hem almanca biliyordu, hemde, ev var diyordu,

buyrun oturun dedi, mucaz grasiyaz, dedim bu cok tesekkür ederim demekmis :mrgreen: ama danke desem de olurdu,

ama 6 kisi olmaz dedi, oysa biz 9 kisiydik :mrgreen:
ben arkadaslarin cocuklarini saymaya unuttum , yaw, kollege , cheff bak bitte halimize ev sart bize, bosver simdi laga luga yapmayi dicektim, ama elimiz mahkum , bi dakika dedim cünkü MUtlu da diger yerlere bakiyordu,
onu hemen cagirdim, MUTLUUUUUUUUUUUUUUUUU KOS KOS CABUK GEL

:mrgreen:

cocukklar da zaten, aglamaya basladi, aglayin bakalim dedim ( saka saka)

yok Mutlu geldi, Adamla güzel bir sekilde konustu ve , adam ok dedi gidin bir evi görün dedi, ondan sonra görüsürüz dedi,

Bir adam geldi yardimcisiymis, bize ispanyolca birseyler dedi, sanrim buyrun falan arabayi gösterdi, neyse, biz coluk cocuk gectik arabaya, ben mutluya dedim yaw mutlu bunlar bizi kacirip kesmesinler, bu adam nekadar güvenilir, yaw biz keske bizim arabayla gitseydik diye, arkadan vidi vidi yapmaya basladim,

neyse biz geldik, evin önüne,

GÖZLERIME INANAMADIM ONE

OFFFFFFFFFFFFFFF HARIKA BIR VILLA; BURADA BIZMI OTURACAKTIK OFF BE

ben dedim ki tamam mutlu fazla bakmaya gerek yok zaten acayip tuzludur,
biz bunu tutamayiz, neyse tekrar umutsuz bir sekilde, vermittlerin yanina gittik ben kafadan 1700 euro;; dedim, ancak degeri öyle cünkü,

adama öyle agzimizin ucunla, sorduk fiyati nekadar diye,

adam ne desin bir haftaligi 700euro;; ohhhhh ben basladim göbek atmaya dermisimm, yok bakin buda sakaydi :mrgreen: 700 € oldugu dogru
heman arkadaslara haber vermemiz lazimdi, tel aciyoruz aciyoruz cikmiyorlar, neyse biz dedik, aman ha sakin evi kimseye vermeyin, biz
arkadasi bulup geliy<oruz dedim, ok dedi adam

Mutlu o sirada beni Villaya birakmisti, ve arkadaslari almaya gitti, ben dedim ki aman mutlu , deki ev cok cirkin 8.katta acayip kücük, 1,5 oda
pis böcekli, falan diye biraz abart dedim , heheheheh
aynisini yapmis, parayida buarada ödemistik tabiki yari yariya ;)

morallari bozulmus, hic birsey dememisler, araba sesi duyulmustu

kapiyi actim, onlara saskin bakislar, göz bebeklerinin parladigini gördüm, cok seviniyorlardi,

evet, sonunda Allah yardim etmisti, ve emellerimize ulasmaya baslamistik
sadece hava, evet günesliydi ama cok rüzgar vardi... bunada Sükür diyorduk

Sahil de okadar cok yakindi ki, en fazla 5 dakika sürüyordu, yürüyerek,

Evin kendine ait gizli bölümleri vardi, evde yok yoktu, ben merakli melehat didik didik heryerni karistirdim,

inanin bana , hic bir eksik yoktu,hersey vardi, sadece gidiceksn Yemek malzemelern alip pisireceksin....

13-14.00 dogru hava yakici bir günese cevirdi, ama rüzgar vardi,

neyse sahile gidelim dedik, abooooooooooo one
dönen dönüyor, ne hikmetse dedik

aaa heryer bombos, kalmis

demeye kalmadi, ve anladik neden oldugunu , kum du sahil, ve rüzgar, okadar coktu ki , o kum tas gibiydi, bir nevi,
amanin Mutlu kosun gidelim taslaniyoruz dedim, yaw gülermisin aglarmisin

ama biz cok güldük, derler ya en kötü aninda bile gülecek bir sey bul ve gül buda gecer, ve sana anlatacak seyler kalir, diye bu cok dogru, ben moralimi bozmadim
derdini veren Allah caresini de verir, bizim istegmiz günes degilmiydi
evet , hava güzel, Villanin bahcesinde eglenelim dedik ve öyle yaptik.

Az daha ispanyol kadinini dövüyordum, cok ucuz kurtuldu

Azzzz sonraaaaaaaaaaaaaaa