| acabaaa?????
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
| :mrgreen: :mrgreen: yaw inanin bana bu brezilya dizilerini gececek, Eveeeeeeeet,nerede kalmistikkkkkkk, evet ispanyol kadini
ahhh ahhhhh hala icim yaniyor, onu dövemedim ya, bakin kizlar , sahile gittik
Sezlonglar kiralaya biliyordun ama 18 e kadar 5 euro, bize pahali geldi, neyse zaten bizim Havlularimiz vardi,
bos bir yer bulduk, tam önümüzde 3 tane sezlongda yatan ispanyol ailesi vardi, biz coluk cocuk, cümbür cemaat, gittik tam arakalarinda bos yer vardi oraya yerlestik.
kadinlar (anne ile kiz di sanirim kiz ama benden yasli duruyordu ) :mrgreen: digi digi lagalagaalugaladidi diye ispanyolca konusmaya basladilar, belliydi, cok sosyete birileri, yada kendilerini öyle hissettrmek istediler
bakislarindan rahatsiz olduklarini ve ses tonundan bize bir sekilde kizdiklarini anladim,
Ulvis (arkadasin hanimi) ya baksana bunlar bize küfür mü ediyor acaba diye gülüsmeye basladik, hic istifimizi bozmadan iyicene oraya yerlestik
Semsiyi falan onlarin , sezlongunun altina koydum ( giciklik degilmi )
yanimiza aldigimiz sepeti de ( icicekler falan filan vardi ) onlarin gölgede durmasi gerekir diye, onlarida sezlongun altina koydum, kadin iyicene panikledi, kizi ondan daha cok, daha sesli daha hizli konusmaya basladi
dedim ki ben bu kadini buracikta döverim , Ulvis döv de döveyim dedim
( sakaydi aslinda)
oda aman haaa birak bosver sen uyma onlara dedi,
Mutluya seslendim , Mutlu bunlar kasiniyor, ne diyorsun, bu kizi halledeyimmi dedim,
gülmeye basladi,
sonra
aaaaaaa
kadinla kiz sezlongunu geri ittirmeye basladi, aaaa
aaaa
ababbababaababa
evet araniyorlardi
o arada Mutlu seslendi
delicikkkkkkkkk bak burada cok güzel bos yer var toplanin buraya gelin dedi,
bizde ok dedik, ama Mutlu yaklasti, dedim ki Mutlu bak dikkat et simdi napicam,
Hasirin üzerinde Havlumuz vardi, onun üstünü Kum doldur´dum baya doldurdum, iki ucunu katladim kaldirdim, ve sonra bize tavir takinan kizin yanindan gecerken, havluyu , hasiri biraktm
zaten rüzgarda biraz esiryordu, birakmamla kadinin üzerine bütün kumlar dökülmüs, arti hasir da rüzgarin siddetinle yüzüne carpmis,
ben hic birsey olmamis gibi devam yürüdüm, dönüp arkami bile bakmadim 8O kiz sok gecirmis
Mutlu sordum kumlandimi kadin diye, evet dedi arti birde hasir yüzüne carpti demisti
ben bekliyorum kadin bana bir cittttttttttt desin diye
onu aynen böyle yapicaktim :blugrab:
ama kadin dan ses cikmayinca, bende vazgectim
yani böyle bir sey olmustu..
yyw, ben simdiye kadar kimseyi dövmedim sizler hic birilerini dövdünüzmü????
güzel bir sey degil bunu da ekleyim, ama hep merak etmisimdir, acaba beni döverlermi dövülürmüyüm diye,
biliyorum belki size biraz sacma gelicek ama , cidden cok merak ediyorum,
:D :D sizin basinizdan böyle bi olay gectimi yada hic kavga ettinizmi( dövüs)
__________________ Baskasi olmaa, kendin OL ..... Böyle cok daha güzelsin.... |