| Alıntı: | | | |
| Original geschrieben von Ahmet76
Ve gelelim Milli Gazete'ye... Bu Hükümetin basa gelir gelmez, sacma sapanliklarla elestirmeleri cok abesdir. Nitekim kendilerine(Refahyol hük.) ayni elestirileriyle gelindiginde, bizlere:"Siz bu hususlari bilmezsiniz, akliniz almaz..." gibi sacma sapan cevablarla kendi kusurlarini örtbas etmeye calistilar. Hatalarindan ders aldiklarini da düsünmüyorum dogrusu, cünkü aksini hic ispat edemediler!!
[/color] [/b] | |
| | |
Agzina saglik Ahmedim...
Ya birde su lafin acizligine bakarmisiniz bir zahmet...
Saadet partisinin en üst kurmaylari parti kuruldugundan beri en olmadik sekillerde taaruz edip duruyor bunlara.. Bunlar kalkip usul-ü erkan disi tek bir kelime söylemiyor tatsizliga mahal vermesin diye..Sürekli alttan aldiklari gözler önündeyken, ve devamli kimin kime satasma yaptigi belliyken, simdi soruyorum.. Kim kimi cökertmeye calisiyor sürekli ulu orta kötülüyerek ve "bunlar coluk-cocuk, devlet yönetemez" deyip kücük düsürmeye calisarak?!?!?
alem kardesim kusura bakma, Milli gazeteye laf yok diyorsun ama.. Benim söyleyecegim cok kardesim.. Okunacak bir gazete degil bu gazete.. Gündemi AT GÖZLÜGÜ ile takib eden bir gazeteden kimseye fayda gelmez.. Biraksinlar artik su at gözlüklerini ve ufku genis bir sekilde memleket mes´elelerini ele alsinlar..
Selam e dua ile....