Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.2003, 01:41
Tacigül

Tacigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face Milli Gazete/

Alıntı:
Alıntı: Alperen

Laf laf aciyor ve konu uzayabiliyor.. Bu herzaman böyledir sohbet ortaminda..Ve böylede olmaya devam edicektir.. Ve yazilanlar o kadar da "hic alaksi olmayan seyler" degildir.. Diye düsünüyorum...

Evet güzel kardesim.. Duydugumuz bir haberin kimden geldigine dikkat etmemizi Kur`an´da Rabbimiz bize emrediyor.... Dogu her yerde dogrudur süphesiz.. Ama bazilari kendi hissiyatlari ile bazi seyleri dile getirir ve maksatin ne oldugu hemen anlasilir..Diye düsünüyorum...

Bu lafini üzerime alinmak istemiyorum, cünki benim yazimda böyle bir seyden eser yok.. Ve burada Tayyib´i en cok elestirenlerden biri de benimdir belki.. Ve ayrica liderler arasinda karsilastirmayi yapmayada mecburuz emaneti ehline teslim ederken yanlislik yapmamak icin.. Esas bu karsilastirmalari yapmazsak yol kat edemeyiz...Diye düsünüyorum.....

Benimde.........

Selam ve dua ile.......
.................................................. .................................................. ....................

Selam ile...

kıymetli kardeşler,iyi niyetinizden şüphem yok,
lakin daha Objektıv değerlendirme yapmak,daha sağlıklı sonuçlar elde etmemize,ve de karşılıklı fikirlerimizin anlaşılmasını sağlayacaktır.
Ben 8 yıl boyunca 2000 yılına kadar Milli Gazete abonesi idim,
geçmişte ve halen değerli yazarları kadrosunda barındırmaktadır
ancak,gündem ile alakalı genel değerlendimeleri,çok Partizanca ve tek taraflı lanse ettiği için,okuru tek yönlü etkileme çabası doğrusu beni
sıktı.Neden geniş geniş kitlelere ulaşamadığıda buradan anlaşılıyor zaten amacım,kötülemek ve karalamak değildir,muhakkak büyük hizmetler verdiğinide itiraf etmeliyim.
Medyada çok seslilik; sağlıklı haber almanın ve özgürce fikir yürütmenin kaçınılmaz şartıdır.Tek sesliliği bir taraftan red ederken en önemli sahada,aynı Dünya görüşünü benimsiyoruz diye kabul edemeyiz.

Söz ola, kese Savaşı
Söz ola,kestire Başı
Söz ola,ağulu Aşı
Yağ ile Bal,ide bir Söz.
Tacigül isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla