Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.12.2005, 14:04
cRAZZy_G

cRAZZy_G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız salihin_cy
İnşa-Allah...denedim...denedim...denedim...olmadı...
Geçen akşam dini kanalların birinde ( sanırım TV5) Hoca'ya soruyor sunucu , seyirciden gelen soru doğrultusunda "sigaranın hükmü nedir" şeklinde. Sonuç belli.."Haramdır" dedi. "hem vücudu zehirliyorsun, hem paranı israf ediyor, "israf haramdır "hükmünü unutuyorsun " ...

Bu fetva beni aşar, haram mı zarar mı tartışılır. Ama benim ilgimi çeken ve çok şaşırtan bir şey söyledi zatı muhterem. "İmamlık yapıyorum. Bir çok ölü yıkadım , defnettim. Ne yazık ki büyük bir üzüntü ile söyleyebilirim ki çok insanı abdestsiz defnetmek zorunda kaldık. Şöyle ki, bazı insanları yıkıyoruz, tam kefenleyecekken (af buyrun) makatdan sızıntı başlıyor.Pamuk yordamıyla kapatıyoruz,tekrar abdest aldırıyoruz. İmkanı yok, gene sızıntı devam ediyor. Epey bekliyoruz, tekrar tekrar abdest aldırıyoruz ama değişen bir durum olmayınca üzüntü ile öylece gömmek zorunda kalıyoruz. Bunu araştırdığımızda öğrendik ki; sigara dumanı , insanların karaciğer duvarlarında bir katran oluştururmuş. İnsanın fonksiyonları işlemez hale geldiğinde sertleşir, ölü yıkanmaya başlayınca, dışarıdan tene temas eden su, o katranların sulanmasına vesile olur , ve katranlar sıvı halde dışarı akarmış. O katranlar bitene kadar da akıntı durmazmış

Çok şaşırdım bunu duyunca. Toprağın altına abdestsiz gitmek. Hemde keyfiyetden kullanmış olduğumuz bir nesne yüzünden .

Allah iradenizi güçlendirsin Ağabey ve tez zamanda bırakın inş.

Siz yaparsınız, biz buna yürekten inanıyor ve hayırlı haberinizi de bekliyoruz inşaAllah

Sor ! Düşün ! Sus !

Konu cRAZZy_G tarafından (23.12.2005 Saat 15:35 ) değiştirilmiştir..
cRAZZy_G isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla