Konu: Rüyalar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.2005, 19:19
alem-i ervah

Teşekkür etti: 0
16 Teşekkür 14 Mesaja aldı
Red face

Çok sık rüya görmem..Eger rüya görmüşsemde onu unutmam.yani sabah kalktıgımda hatırlarım..Tanıdıgım ama Yıllar boyunca görmedigim kişilerin bile hayatlarındaki ciddi degişiklikleri rüyalarımda görebiliyordum. Tabiki birebir degil ya sıkıntıda oldugunu yada hayatında yeni bir güzellige başlayacagını..
Ama çok yakınım olan insanların dostlarımda dahil bunu birebir görebiliyorum.Hani denir ya tersi çıkar bende bu pek olmuyor..
örnegin...
Yaz tatili için memlekete gitmiştim..Arkadasım evleneli 4 ay olmuş ve bebek bekliyordu..Agustosun ilk haftaları falandı onu rüyamda gördüm doktordalardı ve bebeginin öldügünü söylemişti doktor..Aradan 2-3 hafta geçmedi arkadaşımdan mesaj geldiki bebeğim öldü diye
Aynı günlerde diger bir arkadaşımın sıkıntıda oldugunu görmüştüm..mesaj cektim nasılsın bir sorun yok degilmi diye hayır diye mesaj çekmişti..Demekki herzaman çıkmıyor diye düşündüm...Ama tatilden döndügümde tekrar konuştum bana telefonda anlatmak istemedigi için söylemedigini ama benim gördümü zamanlarda ciddi anlamda bir sıkıntı yaşadıklarını söylemişti..
Aynı şekilde ablamın ilk bebeginin karnında öldügünü görmüştüm,
Haftasını bulmamıştı herhalde bebegi ölmüştü..
Şimdi beni anlıyorsunuz degilmi ..Hisettigim huzursuzlugu ve korkuyu..

Allaha emnaet olun..

Selam ve dua ile..
alem-i ervah isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla