0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Yasemen | | | | | loooooooooool:)))
konuyu acan arkadasa tesekkürler
ben önceden okulu cok severdim:) cok fazla unutkan oldugumdan buraya henüz bir sey yazamayacagim. hmm, düsün düsün düsün. beyinden tak tuk sesler geliyor
cok sükür duman cikmadi.
mhz az galiba:) yavas yavas ilerliyor arama:)
ya bende kesin yapmisimdir, imza konusunu. ama bizimkiler genelde bir sey demiyordu. onlara daha sonra derdim. hem ayrica ben babaminkini atamazdim, cünkü cok karisik. ögrenmek icin tembel oldugumdan, anneminki kolayima gelirdi
cansucugum, senin bahsettiginede deginirsem. simdi bazen insanlar mazaret arayabiliyor:)
bazende insanin ruh halinde sorun oldugu zaman kendinde hastaliklar peydah oluyor. türkcesi ne bilmiyorum ama almancasi psychosomatik.
her neyse, sabah erken kalktigim iyi olmamis cenem düstü.
kardesimin anisi geliyor aklima. biz hanimefendiyi ana okuluna vermistik, vorschule diye gecer. yasi sebebiyle ilk okula baslamamisti.
evde tarzan gibi dolaplardan asagi inmeyen kiz, okulda bunalima girmis:)
almancasida yok ya. neyse ikinci gün ben okuldan almaya gittim onu, bir baktim kosa kosa kapiya gelmekte. ne oluyor derken, arkasindan kolu kirik ve sargida olan ögretmeni. bizimkine durmasini söylüyor ama dinleyen kim
onu zor durdurdum, bana ben daha gelmicem buraya diyor. ögretmen gitmemize izin verdi. o günden sonra bir süre sinifin kapisini kilitlemis, ne olur ne olmaz,ne kacar, ne kacmaz sebebiyle:))
basinizi, gözünüzü agrittiysam özür dilerim:) | | | | |
ögretmenlerin yerinde olmak istemezdim
bizim evdede var öyle bir bucuruk sormayin gitsin arkasindan kosturmakdan 2 kilo verdim  |
| |