hmm gelelim benim yaramazliklarima...
okul yillarim.. ahhh ahhhhhhhhhhhh

ne cok özledim.. her yönüyle hemde..
neyse konuya döneyim..
shey.. ehmm.. benim kücüklügüm tam bir erkek cocugu gibiydi.. bilmiyorum neden.. bebek yerine topac atmak, misketlerle oynamak, bisiklet yarislari, agac tirmanma falan herzaman daha cok hosuma gitmisti.. bebeklerden SIKILIYORDUM..
hala diyorum.. yahu bu cocuklar tas gibi bebeklerle nasil oynarlar?? ilginc yani..
dedigim gibi kücükken tam bir erkek fatmaydim.. okulda tabi ona göreydi.. ögretmenlerimin en büyük derdi suydu.. bu kiz aptal degil fakat tembel.. kendisi beni dinliyor ama yanindaki ögrencilerin dikkatini öyle bi dagitiyor ki.. onlar hic birsey anlamiyor..
tenefüsleri cok severim.. hic bitmesin isterdim.. cünki baska cocuklari fitil ederdim.. bir keresinde oglanin birinin burnunu kirmistim kavga edip
baska bi kiz bana küfür etti diye itip merdivenlerden düsürmüstüm
imza konusunda hic kabiliyetim yoktu diyebilirim.. cünki dedemin imzasini halaaa su gün olsun yapamiyorum.. cok karisik yawww..dedem cok merhametli biri oldugu icin hep ona imzalatirdim.. almancasi pek iyi degildi ama notlari hernedense cok iyi bilirdi.. anlatirdim yalvarirdim kizmazdi
ama yinede beni ates sarardi cünki dedem yanlizken imzalatmam gerekirdi.. evde amcalarim ve halam vardi... yani acikcasi amcamlar görmeyecekti.. en basta ufak amcam.. cünki onun notu görmesi demesi.. ya 2 hafta evden cikma yasagi.. ya 2 hafta tv yasagi.. yada 2-3 saat (!) tek ayak üstünde durmakti... dövmezse bunlari yapardi..
ama yoksa bakiyorum.. baska muzurlugum oldumu???
haa kopya meselesi

10 kere cektiysem 9unda yakalanmisimdir..cünki utaniyorum ve müthis kizariyourm.. ben kizarinca ögretmen geliyor... bana aynen sunu diyordu: istersen sen cikar simdi bana ver cünki kipkirmiizi oldun biliyorum kopya kagidin var.. simdi verirsen yazabilirsin.. ama yazili ortasinda gözüm üstünde olacak yani cekemeyeceksin.. cekersen elnden alicam ve kötü not alacaksin... öylede böylede kötü not alacaksin.. bence ver
bazen verirdim. bazende olsun bunu hazirlamak icin cok ugrastim diyip vermezdim ve yakalanirdim
ahhhhhh ahhh daha varda simdilik yeter