| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ergoren | | | |
| Almanca bilmiyorum hata mesajlarını anlamadım ama bir çok kişinin yaptığı bir hatayı yapmış olabilirsin.
Bir internet kafe işletiyorum. Kafemde yazıcı da olduğu için evinde yazıcısı olmayan müşteriler yazdıkları dökümanları diskete kaydedip getiriyorlar, ben de çıkartıyorum.
Bazı kişilerin getirdiği disketteki dosyaları açmaya çalıştığımızda farkediyorum ki, arkadaş aslında dosyayı değil, sadece dosyanın kısayolunu diskete kaydetmiş.
Çalıştığın dökümanı başka partisyona farenin sol tuşuyla taşıyıp bırakınca sadece kısayol atmış olabilirsin. Tabi orjinal dosya da formattan sonra silindiği için kısayolu açmaya çalıştığın zaman "dosya bulunamıyor" diyor olabilir.
Bu arada; Almanca ne zormuş yaa... :) | |
| | |
Gardas öncelikle
Allah c.c. razi olsun
durumu söyle özetlemeye calisayim bildigimiz bir word döküman acmistim icinde gerekli bazi bigiler var, bunu ben güvenli yaptim özelliklerinden artik trce ne deniyor onu bilemiyecem, bunu ben formattan önce c:den diger partitiona cektim yani orijinal halini oldugu gibi baska kisima cektim. simdi formattan sonra acmaya calisiyorum izin vermiyor buna yetkiniz yok diyor, onu ordanda baska kisima cekemiyorum koyalanmiyorda. bunun icini ben nasil görecem, ins bu sefer anlatabilmisimdir