| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız libas | | | |
| PKK sempatizani olmadigini söylüyorsun, kabul ediyorum.
Fakat yazdigin yazida Türk Askerini ve Polisini suclayici ifadeler kullaniyorsun bunu PKK'lilar yapiyor.
PKK'nin Türk halki ile bir sorunu yok diyorsun, bütün Dünya'nin bildigi bir gercegi gizlemeye calisiyorsun, PKK'nin elbette bizimle sorunu var.
Kürk halki ile PKK'yi sen ayni katagoridemi degerlendiriyorsun. Türk halki PKK'dan az cekmedi nasil sorunu olmaz, ama Kürt halki ile hicbir zaman sorunu olmadi olmazda, aslinda bizler bir milletiz, yani hepimiz Osmanliyiz. Sunu altini cizerek söylüyorum ! PKK bir terör örgütüdür ! Kürt halki ile bir tutulamaz. | |
| | |
Kürt sorununu sadece pkk ya indirgemek yanlış bir tutum. Kürtlerin problemleri tabiki vardır ancak çözümü pkk değildir. Ancak pkk ya bebek katili diyenler acaba senede binlerce bebeğin açlıktan ve bakımsızlıktan öldüğünü biliyorlarmı. pkk bunu terör yoluyla yapıyorsa devlette bakımsızlık ve açlıktan ölen çocukları yasal yolla öldürerek bebek katilliği yapmaktadır. Tsk ve devletin kolluk güçleri müslüman halkları inançlarından dolayı dışlarsa düşülecek durum budur. Bana bir ülke söyleyinki o ülkenin kurucu tek unsuru olan müslüman halk kendi yurdunda aşağılanıyor ve haklarından mahrum bıraktırılıyor.