| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kahraman81 | | | | | Kardeşim Allah senden razı olsun.
Ama biliyoruz ki bu sanatlar u.s.a da başlamış.
bizim ulkemize gelişi ise batıya olan ozentimizin artmasıyla olmuştur. Neden çünkü onlara onlara ozentimiz davranışlarımıza etki etmiş ona bağlı olarak düşüncelerimiz ve hedeflerimiz degişmistir. islamın tersi olan bir sistem bireyselliğin dogurdugu sanattır kişisel gelişim. Ben duygusunu on plana çıkarma kaybettiklerimizi aramadır. Bir müslüman günde bes kere cemaat ile beraber olur. ilim meclislerinde sürekli iletişimhalindedir. Ama bireysellikte bunlar yoktur. Hakkınızı helal edin bu yazı bitmez. Ama İnsanı yönetecek tek bir kitap vardır o da Kuran-ı kerim dir. | | | | | Abi dediklerine katılmamak elde değil fakat kitaplardan alınacak olan alınmalıdır... Yani doğru birşeyler varsa onlara dikkat edilmeli ve kitapta o niyetle okunmalıdır... Kişisel gelişiminde iyi yanı vardır kötü yanı vardır... Önemli olan onların arasından iyi olanı seçmek diye düşünüyorum....
__________________ Gittim ilim meclisine, ilim kıldım talep, ilim taa gerilerde kalmış, illa edep illa edep. |