| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Meral | | | |
| Helal olsun, bunu biraz atv haberde göstermislerdi, gecen sene. Tesekkürler Bahadir abi.
Tamam bizimkiler malesef aynen filmdeki gibi, ama beni asil rahatsiz eden su:
Misal Istanbulda izinde, biyere siraya giriyorsun, uyanigin teki geliyor önüne giriyor, yada tramvaydan iniyor insanlar, birsürü insan tabi, disardada bir sürü insan binmek icin bekliyor, icerdekiler inmeden disardakiler hücüm ediyor- cok gicik bir durum tamam ama - bikeresinde kadinin biride "aaa noluyor, bide avrupa birligine girecegiz" gibilerinden bir söz söyledi. O kadar kizdimki, yani o kadar kalabalik filan olmasa kadina orda bisey derdim, yani hatalarimizdan vazgecmeyi ab ugrunami yapacagiz, bizi almazlarsa öylece kalacakmi??
Mesela bide gicik oldugum, otobüse bineceksin, millet sanki orda kalacakmis gibi birbirini itip kakmalar, bilhassa erkekler kadinlari iyice sIKIsiriyor.
Bide bizim gurbetcilerin ucak yolculuklari, ucaga binerken, birbirlerini ezecek gibi, sanki ucak onlari beklemeyecek, ucak iner, kemerleri cözmeye izin verilir, daha kapilar filan acilmamis, millet haydaaa hemen kalkar itis kakis baslar sanki ucakta kalacaklar. | |
| | |
s.a
okadar haklisiniz ki...ucak dedinizde benim en sinir oldugum nokta havaalininda yakinlarini bekleyen kisiler cikis kapisini öyle bir kapatiyorlarki sanki bedava bir sey dagitiyorlar

vay efendim annesinin babasinin ve gelenlerin hepsiyle kucaklasmalar ve hemen izin hatiralarini paylasmalar... da könnte ich explodieren

cekil kenara kardesim ne yapacaksaniz orda yapin hem cikanlari hemde bekleyenleri üzmeye hakkiniz yok...
hele hele park meselesinde... iki kere basima geldi sag tarafta sinyalimi vermis halde bekliyorum bosalan yere park yapmak icin..... sen geri vitesini takmadan adam gelip aracinin burnunu sokmus birde bana bagiriyor gitsene diye adamami kizayim bagirmasina mi...eger hanim arkamdan cekistirmese adama tekme tokat girisecektim

ondan sonra al basina belayi
oh hohh daha örnekler coook
selam ve dua ile