| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Bahadır | | | |
| s.a
okadar haklisiniz ki...ucak dedinizde benim en sinir oldugum nokta havaalininda yakinlarini bekleyen kisiler cikis kapisini öyle bir kapatiyorlarki sanki bedava bir sey dagitiyorlar vay efendim annesinin babasinin ve gelenlerin hepsiyle kucaklasmalar ve hemen izin hatiralarini paylasmalar... da könnte ich explodieren cekil kenara kardesim ne yapacaksaniz orda yapin hem cikanlari hemde bekleyenleri üzmeye hakkiniz yok...
hele hele park meselesinde... iki kere basima geldi sag tarafta sinyalimi vermis halde bekliyorum bosalan yere park yapmak icin..... sen geri vitesini takmadan adam gelip aracinin burnunu sokmus birde bana bagiriyor gitsene diye adamami kizayim bagirmasina mi...eger hanim arkamdan cekistirmese adama tekme tokat girisecektim ondan sonra al basina belayi
oh hohh daha örnekler coook
selam ve dua ile | |
| | |
aleykümselam,
ah ah sorma abi.
Bide biliyormusun neye gicik oluyorum, mesela TR de bir yardim yapiliyor, "muhtaclar" yardim kamyonuna bi salldiriyor, birbirlerini yiyorlar, cok terbiyesizlik.
Gecen hafta denk geldi, birazcik Deniz Feneri özel programini izledim, etiyopya ve pakistanda kurban etlerini dagitiyorlar, giyim vs. insanlar o kadar düzenli bir sekilde siraya girmislerki, bi keresindede yan yan durmus insanlar df calisanlari onlara esyalari uzatiyorlar, öyle uzatiyor insanlar ellerini, yani adamin elinden zorla cekip almiyorlar, birbirlerine saldirmiyorlar.
Zaten Pakistan ve Etiyopyadaki insanlarin saldirmaya halide yok acliktan, ki bence gercek muhtaclar, TR yapilan yardimlarda birbirlerini ezenlar o kadar muhtac olsalar birbirlerine öyle yapamazlar, halleri olmaz.
Bide suna sinir olurum: misal dügün olur, yemek dagitilir, millet ikiser yemek alir, ikiser ücer cola alir, evinde hic yok ya..sonrada yenmez, yada cocuklara tam porsiyon cok gelir bitiremez, artiklar cöpe gider tabi, iki cocuga bir porsiyonu bölüstürse anneleri israf olmayacak iste, colayi acar cocuk bir yudum alir, oda cöpe (cocuk bitiremedi derler bide).
Zaten bizimkilerin cocuk egitiminde basliyor, ne kadar egitim denilirse...
Saldim cayira Mevlam kayira...
Bizdende selam ve dualar