| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Lionheart | | | |
| Bir anda oldu herşey ve ne olduysa 2005 in son çeyreğinde oldu.... Bunlar önceden bu kadar fanatik ve radikal değillerdi...Ama garip olan az öncede dediğim gibi birden gelmeleri.....Evet...İBDAcıları kastediyorum ama amacım ve sorgum İBDA ile ilgili değil....İBDAcılar sakın üstüne alınmasın....sakın....!!! ((Dediklerim DF çapındadır...Ve bu çap küçümsenmeyecek kadar büyümektedir...Misyoner ve provakatörlerin oyunlarına dikkat....!!!)) Lionhert.....bu mesaj;MEDCEZİR isimli şahsın PKK yı çaktırmadan(bazen açık açık) İBDA davası ile birleştirmeye çalışmasının sezilmesi sonucu yazılmıştır....Benim hassasiyetlerim buna engeldir...MEDCEZİR isimli şahsın banlanmasını istiyorum.... | |
| | |
Seni daha akıllı zannediyordum lionheart. Bu tespiti hangi mantıkla ve akılla yaptın merak ediyorum. Kardeşim terör diyorsun ya iyide zaten İBDA' DA pkk ile aynı kategoride TC mercilerinin, abd ve israil in terör listesinde her iki örgütün ismide var. Terörist ilan edilen bir örgüt başka bir terör örgütünü nasıl terörist ilan eder. Biz müslümanların allahın yasaları dışında yasalarını tanımadığımız bir ülke tarafından terörist ilan edilişimizse ayrı bir şeref. başka bir konuda pkk nın israilin fahişeliğini yaptığını söylüyorsun ki bende bu tespitine katılıyorum. Ama dönde bir ülkene bak bakayım, Stratejik ortak, müttefik, sharona geçmiş olsun bu deyimler ülkemizin idareci ve yöneticilerine ait bu durumda tc, israilin nesi oluyor sana soruyorum. Kardeşim İBDA oyun yapıcıdır, oyuna gelmez sen hiç canını sıkma. Amblemini kullandığın hareket Akıncı Metin yükseli şehit ederek bize en büyük oyunu yapmaya kalktı. Pkk oyun yapmaya çalışır ne çıkar. Kardeş bildiklerimiz bizi vuruyor elin piçi yapmış çokmu. medcezirin mesajlarının hangisinde pkk propagandası var yaz bakayım. Defalarca banlanan biri olarak başkalarını fişleyip banlatmaya çalışman ayıp. Savaş hiledir bilesinki iran devrimi marksistlerle birlikte yapılmıştır. Şu an ise iranda tek marksist yok. İBDA eşi benzeri olmaya bir eser meydana getirmenin adıdır. Bundan ötesi yalan. mirzabeyoğlu provakasyonlarda bize yarıyor demişti zamanında.