1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Lionheart | | | | | 50 kere dedim...MESELE İBDA değil...sen niye anlamıyorsun kardeşim....Mesele sizin Kalkanınızla kendini savunmaya çalışan bir PKK sempatizanının aranızda rahat bir şekilde yorum yapması....Onu susturun....Tekrar söylüyorum....Tek mesele Medcezir nickli şahsın PKK nın propagandasını yapması..... Ve bunu açıktan değilde rasyonel bir yolla yapması.....Uyarım budur....PKK yı savunmayan üstüne alınmasın....Sizde İBDACILAR.... aranızda MAVİBAYRAK gibi çok sevdiğim bir kardeşim var....sırf onun hatırı için bile genellem yapmam İBDA için... | | | | | Lionheart, bak kardesim benden sana bir kardes teklifi,
Girme bu konulara, Buradaki ibda ekolündeki bir cok kardesimiz
hepsi degil ama cogu, herhangi bir yazi yazdigimiz zaman yazinin icinde ibda kelimesi en masumane hali ile gecse bile
kendilerine söylenen ne olursa olsun,bazilari ibda ya söylendi kabul ediyor..
Mesela arkadas bak sen surada sunu demissin bu senin kendi düsüncenden cikan bir yazi,
ayip birsey,
Cevap; Sen ibda ya nasil ayip dersin oluyor
bu meselede mesela ben beklerdim ki olasi pkk lilarin yada sempatizanlarinin ibda ya
sizma buradan birsey yapma ihtimalini,
Arkadas bu her dernek ,kurum ve kurulusta olabilirligi yüksek bir sey, kaldiki kimsenin alninda ne oldugu yazmiyor
ama digerleri ne kadar bu tehlikeye maruz kalabilir ihtimali varsa ibda da ayni oranda kalabilir
biz bunlara firsat vermedik vermeyecegi,böyle bir sey sizler sezerseniz ricamiz bizi uyarin
bu tarzda bir yaklasim beklerdim
Medcezir, sen gercekten BARAN misin...????
Sayet o isen bana ettigin onca küfür ve hakaretin altindan nasil kalkmayi düsünüyorsun..? |
| |