| Acikcasi benim pek hosuma gitmedi, cok agir olmus, sonucta dk da bir gazete bu karikatürler yayimlandi, ve bütün bir ulusu suclayamayiz, tabiiki yapilanlar cok büyük bir hakarettir, fakat benim demek istedigim, misal hürriyet veya cumhuriyet sacma bir karikatürü veya baska bisey yayimlasa bu bütün türk halkinin sucumu olurdu? Ayrica vakit gazetesini begenmiyorum, almanyada yasaklanacagini anlayinca schröderi hitler olarak yayimlamisti vs. cok sacma ve cok sorumsuzca gazetecilik, almanyada yasayan gurbetcileri, yani bizleri hic düsünmüyorlar, sonucta bizim basimiza patliyor bunlar, bizler laf isitiyoruz.
Bazan bizim mentalitemize cok kiziyorum, bisey istedigimiz gibi olmayinca hemen ayaklaniyoruz, kaba kuvvet kullaniyoruz, veya hakaret ediyoruz.
Hala kendimizi osmanli dönemindeki cagda hissediyoruz, ve o yöntemle karsilik vermeye calisiyoruz, halbuki zaman cok degisti, eskiden kilicla topla bugün diplomasimiz vs. kuvvetli olmasi lazim. Ve tabi devletimiz güclü ve uyanik olmasi lazim.
Bugün kilicla yaptigimiz savaslar, ahir zamanda kalemle yapilacak (Hadisi Serif)
Vesselam
__________________ Hiddetinden korkmuyorum ey Allahım, şefkatin titretiyor dizlerimi...
Konu Meral tarafından (15.02.2006 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir..
|