Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.02.2006, 09:44
Lionheart
Her zaman islam ve adalet için varız....

Lionheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 12
14 Teşekkür 13 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Meral
Acikcasi benim pek hosuma gitmedi, cok agir olmus, sonucta dk da bir gazete bu karikatürler yayimlandi, ve bütün bir ulusu suclayamayiz, tabiiki yapilanlar cok büyük bir hakarettir, fakat benim demek istedigim, misal hürriyet veya cumhuriyet sacma bir karikatürü veya baska bisey yayimlasa bu bütün türk halkinin sucumu olurdu? Ayrica vakit gazetesini begenmiyorum, almanyada yasaklanacagini anlayinca schröderi hitler olarak yayimlamisti vs. cok sacma ve cok sorumsuzca gazetecilik, almanyada yasayan gurbetcileri, yani bizleri hic düsünmüyorlar, sonucta bizim basimiza patliyor bunlar
Hayatımda gördüğüm en berbat yorumlardan biri daha.....!!!
Şimdi sana soruyorum....Onların yaptığına karşılık,bizim onların elçiliklerini talan etmemize karşısınız..Protestolarada karşısınız.....Onada bişey demiyorum....
Ama onlara karikatürle karşılık verince ne zararı olacak bize,ben onu anlamadım....Oturup içimize mi atalım köpeklerin aşşağılayıcı hakaretlerini....
Neden hep biz suçluyuz....Batının yağcılığını yapmak çok mu hoşunuza gidiyor Jön Türkler.....Size soruyorum....Vakit gazetesini sevmiyorum demişsin....Onların yaptığı bizim başımıza patlıyor demişsin.....Adamlar sizin hayatınızı kaydırmak için bahane arıyor...
Vakit bahane müslüman kesmek şahane diyorlar...!!!Ama siz suçu o köpeklerde değilde müslüman basında buluyorsunuz....Onlar yapınca alttan al....Biz yapınca aaaaa olurmu????Yokya....Hep alttan alalım...Sonra üstümüze çıksınlar....!!!İstediklerinizi rüyanızda görürsünüz....Savaş yakındır...!!!