| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Lionheart | | | |
| Hayatımda gördüğüm en berbat yorumlardan biri daha.....!!!
Şimdi sana soruyorum....Onların yaptığına karşılık,bizim onların elçiliklerini talan etmemize karşısınız..Protestolarada karşısınız.....Onada bişey demiyorum....
Ama onlara karikatürle karşılık verince ne zararı olacak bize,ben onu anlamadım....Oturup içimize mi atalım köpeklerin aşşağılayıcı hakaretlerini....
Neden hep biz suçluyuz....Batının yağcılığını yapmak çok mu hoşunuza gidiyor Jön Türkler.....Size soruyorum....Vakit gazetesini sevmiyorum demişsin....Onların yaptığı bizim başımıza patlıyor demişsin.....Adamlar sizin hayatınızı kaydırmak için bahane arıyor...
Vakit bahane müslüman kesmek şahane diyorlar...!!!Ama siz suçu o köpeklerde değilde müslüman basında buluyorsunuz....Onlar yapınca alttan al....Biz yapınca aaaaa olurmu????Yokya....Hep alttan alalım...Sonra üstümüze çıksınlar....!!!İstediklerinizi rüyanızda görürsünüz....Savaş yakındır...!!! | |
| | |
Ben karikatürle karsilik verildigi icin karsi degilim, ama bütün danimarka halkinin bununla ne ilgisi var? Veya basbakanin? O karikatürlerde gazetenin ismi ve o yarismayi düzenleyen kisinin karikatürü kullanilsaydi bisey demezdim tabi. Sen eger illa birilerine saldirmak niyetindeysen, buyur türkiyedeki yahudi medya organlarindan basla, en büyük düsmanlarimiz onlar. Veya Danistaydan basla buyur... Sence Hürriyet gibi gazetelerin yazilari seni baglarmi? tüm türk halkini baglarmi? Yoksa o gazetenin sorumlulugumu tüm türk halkinin degil? Sonucta Danimarkada halk müslümanlarla beraber karikatürlere karsi protesto etti. Ve bu karikatürleri destekleyen almanlar oldugu gibide cok karsi olan almanlarda var, hepsini ayni göremeyiz. Terör olaylarina gelince yok bizim dinimiz böyle degil dioyruz, ayni kefeye koymayin bizi diyoruz, bizim dinimiz baris dini diyoruz, ama karikatüre gelince tüm danimarkalilar suclu gözümüzde. Bu ne tezat!