| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız refah | | | |
| Bizim hocalarda bi bıraksa bende iptal edecem ama adamlar bırakmıo..10 tane sızıntı 5 tane zaman :D :D siz ne zannediosunuzya ..zamanın trajları ne diye yüksek...öğrenciler olmasa zaman ayakta kalamaz :) stv kanalıda zaten iyice diğer kanallara dönmeye başladı :D niye vermemişler ki acaba diyarbakırdaki protestoyu...haa tabi yıkmak yakmak güzel değil..ASALA KLAR gibi öylece oturun evinizde işte..biraz hoşgörülü olun..ne yani şimdi peygamberimize TERÖRİST dendi de noldu..??TERÖRİST mi oldu((((bi hocamız Ermeniler üniversitede konferans yaptıda noldu Ermeni soykırımı mı tanındı demişti..ordan esinlendim :D )))İslamı açık açık düşman ilan edenlerle hala ne hoşgörüsünden bahsedilir hiç anlamam..
toprak_21 en iyisini yapmışsın..benim şu okul bitsin bende iptal edecem hepsini :) :) zaman çok tarafsız bana öyle tarafsız gazeteler yaramaz..islamın Allahın tarafını tutan gazeteler okumak gerek..vakit gibi mesela..küfürle ne güzel savaşıyor Allah razı olsun.. | |
| | |
Bilmeden konusunca boyle uyduruk seyler soyluyor demek ki insanlar... Neyse bosver kardesim... Sen kendi işlerini yap tamam mı?
Ayrıca biz Vakit'e de aboneyiz haberin olsun... Marifet yap da onu haber ver bize...
Senin acmak istedigin konulardan bahsedip tartısmayacagım. Soyleyeceklerim bitmistir.
MuHaBBeTT'ler...