Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.2006, 11:38
MuHaBBeTT

MuHaBBeTT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız toprak_21
VAR EDENİN ADIYLA

Biz sizin gibi zanlarla hareket etmeyiz. Buna emin olabilirsiniz 9 evdede STV kanalı 12. 06 .2006 gecesinden sonra televizyonlarımızdan silinmiştir.Özel okul ve dersanelerinize giden çocuğumuz yok olsaydı geri çekerdik.

1 tane değil 9 tane yeni abone bulman yada alman gerekecek ha unutmadan atamız ikna edilebilirse her ay oldukça yüklü bir bağışta bulman icab edecek ve unutmadan D.bakırda sizleri bir zamanlar PKK çakallarına karşı koruyarak kılınıza bile zarar verilmesini önleyen bir hamide bulmak zorunda kalacaksın sen şimdiden çalışmaya başla oturduğun yerden sallamakla olmuyor bu işler.

Lisanınız bu minval üzere döndüğü müddetçe hasım kazanırsınız Lütfen bizi kendinize hasım etmeyin.

...............ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...................
Allah yürü derse dağlar yürür... Gerisi boş.

Siz kendinize uyanı yapmıssınız, umarım daha hayırlı hizmetlerde kullanırsınız. Biz de inşallah kendimize uyanı yapacağız.

Abone buluruz inşallah. Ayrıca yüklü miktarda bağıs yapmama gerek yok. O kadar zengin de değilim zaten. Ancak yüklü miktarda bagıs yapabilecek insan kazanmak yeter. Hayra yol acarsan o hayrı işlemiş gibi sevap kazanırsın. Şerre yol acarsan o şerri işlemiş gibi günah...

Demişsiniz ki şimdiden başla... Ne zaman bıraktım ki şimdi başlayayım...

Demişsiniz ki bir hami bulmanız gerekecek. Bizim hamimiz Allah'tır... Onun koruyuculuğuna sığınıyoruz. O koruduğu sürece bu dava kalacak ve sahip çıkacak insanları var edecektir. Bu kişi siz olursunuz veya ben olurum bu Allah'ın takdiridir. Bu bir ihsan-ı ilahidir. Ancak elbette elenmeler olacaktır. Allah son nefesime kadar devam etmeyi nasip etsin. Niyetimiz bu duamız budur.

Ayrıca kusura bakmayın söylediğiniz her işte şirk kokuyor. Ne yapmıssanız bunu kendinizden biliyorsunuz. Ancak onların üzerindeki "ihsanî, lutfî, fazlî" yazılarını okuyamıyorsunuz. Ben yaptım, ben ettime getirişsiniz... Burada gizli şirke giden bir kapı vardır Allah muhafaza eylesin... Amin.

(Dedikleriniz doğruysa) Bu davayı ilk terkeden siz olmadığınız gibi son terkeden de siz olmayacasınız. Emin olun böyle seyleri görmek veya duymak bizlerde "acaba yanlış yoldamıyım?" düşüncesine sebep olmuyor.
Zira bizler Alah2ın izni ve inayetiyle göreceğimiz gördük, duyacağımızı duyduk, tadacağımız tattık.

Kendinize iyi bakın. Yolunuz açık olsun...

MuHaBBeTT'ler...