Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.02.2006, 03:13
kemal bilici

kemal bilici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
[quote=Lionheart]
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Salah ad-Din
aynen aslan yüreklim !Arkadasimin biri doguda askerlik yapmis, Pkk yi cembere alarak dagin basina kadar kuvaladik diyordu, iki adim kaldi en az 10-15 Pkk liyi geberteceyiz dedi! Birde ne olsun bir moderin helikopter dagin basina indi Pkk lilari aldi ve götürdü! Helikopterde geceliyen bakabildigimiz kadar hicbir kendine tanitacak yazi emblom falan yoktu diyor! Ama komutanimiz tanidi diyordu, bu Helikopter USS Navy! [/QUOTE]..................Abi biliyon şimdi ağzımı açarsam ABD den başlarım,K.ıraktan çıkarım...

Resmen köpeklikkkkk bu yaa....Resmen adilik....Bizim askerler tarasaydı o helikopteri ne olurdu acaba...???

Alıntı:
Gerçek düşman dağdakiler değil.......dağdakiler sadece kukla....Asıl düşman Masadaki münafıklar....İkiyüzlüler...adiler...Masonlar.. .ya hudiler...Rektörler...

Nasil Türk askeriymis ki onlar iki adim kalacak,helikopter gelecek pkk lilari alip gidecek
Bizim Türk askerinde av tüfegimi varmista helikopteri düsürmemisler..
Bence bu aniyi anlatan birsey anlatmak icin anlatmis

1.cisi o durumda hic bir Türk askeri o helikopteri oradan ucurtmaz
2.cisi o taraflarda görev yapanlar iyi nisanci ve en hafif silahlari G-3
ve mp5 en hafifi bunlar bile mesafesinde ise ucak düsürür

3.sü ister dagdaki kuklalar olsun ister onu yönetenler olsun benim düsmanimdir..

nedemek yani dagdakilerin sucu yok, diyelim ki yapmak istemiyor birileri zorluyor yada kullaniyor yada tehdit ediyor.... kardesim eline silahi alip daga cikmak iki manaya geliyor öldüreceksin ve öldürüleceksin

madem sonucta öldürülecegin kesin,öldükten sonra lesini köpekler bile koklamayacak bari onurlu ol sonucta öldürmek ve ölmek varsa eline silahi verene cek ilk tetigi

gecin bunlari kardesim kimse beni ne dagdaki pkk liyi ne imrali bagindaki
apoyu nede onlari kukla olarak kullananlari düsmanim olmaktan kurtaramaz
kemal bilici isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla