evet gerektiği kadar tepki yok..
Aslında dış devletler batı komple isteği müslümanların birlik yaparak tepki göstermesini sağlamak mı evet biraz böyle hatta 11 eylül gibi bir tepki göstermesi hatta bu tepkiyi kendileri planlayıp hiristiyan alemini birlikte bir müslüman saldırısına hazırlamak..bu planlar hep müslümanlara saldırmak için önceden hazırlanmış senaryolar... müslümanların tepkisini ölçmekte var..batıda gençlik bir çoğu dinlerinden uzaklaşmış olmasını müslümanlardan bakın böyle saldırılar geliyor onlar terorist gibi yansıtıp gençlerinde beyinlerine müslüman düşmanlığı sokmak..zaten bunu flimlerde ve mecbualarında fazlasıyla yapıyorlar..
tüm dünyada yeşil tehlike olarak gösterilmek istenen müslümanların inşallah böyle davranışlar herhangi bir itilafa düşmeden birliğine sebep olur...
bunu herhangi partiye kuruluşa yansıtmadan..ulusal çıkarlar manevi değerler sözkonusu olduğunda birleşebileceğimizi tüm dünyaya ilan etmeliyiz..
bu ******** çıkışları yapan danimarka olayı bile bazı ekonomik olayları kötü yönde etkilesede hükümet bunun altından kalkabilecek güçtedir.
tepkiler milletim yüreğinde daha büyük olmuştur. buna hiç şüphem yok bu kalabalıkların az oluşunu ben hiç dikkate almıyorum..
bende şehrimde yapılan bu mitinge katıldım..sağcısı solcusu her kesimden insan vardı..gerçekten etkileyici oldu duygulu anlar yaşadık.
bu konuşmada ilgimi çeken hatip resimdeki kişi oldu gerçekten çok etkili konuşuyor.

hepimizin kalbine tercuman olmuştu.