| Mutlu ol Yaralim, ol ki bende mutlu olayim! Ne zor Rabbim... yüregim roma misali... yaniyor. icim aciyor bilemezsin! bilemezsin hangi gönlü yaraladi hangi güzel insani parcaladi ah... sen, sen sus ve bir daha gelme veda et artik bu aleme git ve bir daha gelme insanlarin iyiligini istiyorsan varligindan haberdar etme kalbime depremleri yasattin basima taslar yagdirdin ezildim altlarinda caresizim kalbim sev diyor mantigim unut seni sevdigimi elim yazmak dilim söylemek istiyor ama nereye kadar? bir sonu olsa baslardi bu film ama sonunun mutsuzlugunu bile bile seni felakete atmak niye? biliyorum seni cok üzdüm ama söyle baska ne yapilir be gülüm hep bekledim... belki ararsin yazarsin diye ama ne aradin ne yazdin kac kere yazayim dedim ama yazmaya hakkim varmiydiki... kalbi diyarinla hayatini yerle bir ettikten sonra belki güzel yüzününü astiktan sonra ne hakkim vardi söyle? bütün imkansizliklarimi unutmus gibiydim egeye bagliligim kalmamisti belkide izmir artik türkiyenin bir iliydi sadece kac yil sonra unutmustum izmiri ama... simdi birde memleketimin komsusu imkansizligi tattirdi bana hangi dagda kurdum öldü ne zaman batti karadenizde gemilerim? kac gün önce yazdim ben ölüm fermanini ve kendiminkinide seni seviyorum diyebilmek o kadar zor o kadar imkansizki bana yüregini verirken bende hic cekinmeden düsünmeden bir kere bile tereddüt etmeden al senin olsun demek isterdim yara bantlarina bürünmüs kalbimi ama o kalbi sana vermek zor vermek imkansiz gene cikisi yok bu yolun geri vitese takip cik yasemin cik bu yoldan yoksa aci cektirecek ve yine cekeceksin! gece... bir saga bir sola dönmekle gecti koltuklarda yanimda duygularimi yazdigim kitapcik ve aylardan sonra tekrar calismaya baslayan sirdasim telefonum... icim aciyor be... hemde nasil... aglamak istedim aglayamadim ama yine aglattim kimbilir tecrübemden dolayi sana karsilik veremedim... veremem... verirsem aciya kucagimizi acmis oluruz seversem viran olur bu kalpler sana yar dersem yar deyip yarsiz kalirim seni seviyorum desem vuslati tatmamaya ilk adimi atmis olurum acilara kederlere aglamalara yanmalara gün be gün erimelere bir kar tanesi gibi ölmeye mahkum sudan cikmis balik gibi sobada cayir cayir yanan odun gibi... beni anliyorsun degilmi? anla beni... anlamaya calis seni düsünmesem olurdum seninle seni düsündügüm icin daha fazla üzülme diye razi oldum ben sana veda etmeye... bir kac gün icin seni seviyorum diyemem... istesemde diyemem... beni sevmemeye calis. beni sevme... kimsenin bir sucu yok unutma!!! sen üzülme diyede yaninda kalmadim! sana verdigim degerden yanindaydim... ve gitmek zorunda kaldim... inan istemeden...ama sen iyi ol diye... sen umutsuzlugu yasama diye... Mutlu ol, ol ki bende mutlu olayim... beni mutlu et! beni seviyorsan, beni mutlu etmeye calis!
__________________ SeVDaSı BüYüK oLaNıN ÇeKeMeYeNi ÇoK oLuR !.... |