selamun aleykum ey ehli din,ey cemaati müslimin.
Armağan abi,
Allah sizden razı olsun...
Kimse üsame bin laden gibi müslümanlığa adanmış ruhları suçlayamaz.bunu yapanın insafından şüphe ederim.bir kere:
1-intihar saldırısı denilen hiç bir hareket durduk yerde yapılmamıştır.
müslüman kardeşlerimiz afganistanda ,filistinde ,çeçenyada ve muhtelif bilinen diğer mekanlarda vatan ve bence din savunması içindeler...
2-Şu veya bu kişinin ismi hiç önemli değil o nedenle isim vermiyorum ve verilen bazı isimleri ( ki bu isimlerden bazıları üsame bin ladin en nefret ettiğim kişilerden biridir filan gibi laflar ediyor) bu gibi isimleri din adına otorite kabul etmiyorum...( ama tabiki abd ve benzeri düşmanlara karşı bir strateji içinde olduklarını düşünüyorum)
3-VE en başta zalim nefsim olmak üzere herkese soruyorum: kardeşlerimiz vatanlarını savunurken ve bu mukaddes bir savunma olduğu açık iken ve ileride bu zulmün türkiye topraklarına sıçraması da muhtemel görünürken; bize neler oluyorda biz burda birbirimize düşmüş gibi atıp tutuyoruz.Onlara laf söylemek bence haddimiz değil.Kimse kusura bakmasın.
4- Elbette İslamda terör yoktur.Ama vatan savunması kutsaldır.
5- İslam neden cihadı emrediyor diyen bir avuç ateistin ( başka forumlardakileri kastediyorum ) iddialarına cevaben denilebilir ki : savaşa karşıt olduklarını söylerler onlar ama kurtuluş savaşımızı ,çanakkaleyi hiç düşünmezler.düşünmezler nasıl bu günlere gelindiğini...
herkese saygılarımı sunuyorum...