Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.03.2003, 04:06
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
30 Teşekkür 20 Mesaja aldı
Re: Ak Partiyi öldür hakkını yeme

Alıntı:
Original geschrieben von M. Ali Saral
Bilhassa yurt dışında bulunan arkadaşlar tezkerenin kapsamını tam algılayamadılar kanaatindeyim (tabi bu düşüncem bir genelleme değil).

Amerikaya karadan geçiş izni verilmedi. Bunu taktir etmemiz lazım. Bence Erbakan birde BBP nin dışında oluşabilecek bütün iktidarlar bu izni verirdi.

Bu olumlu karar Ak Partinin iradesidir.

Daha güzeli hava sahasının da açılmamasıydı.

İnaşaalah o günlerde gelir.
Dogru söze ne hacet

Ammmaaaa..... Sunu anliyamiyorum

Hangi Erbakan Hükümeti ne yapardi???

Su iktidara gelinceye kadar Cekic Güc karsiti olan, ama iktidar olunca Cekic Güc´ün süresini bizzat kendi imzasiyla uzatan Erbakan Hükümetinden mi bahsediyoruz burada?? Amerikan Askerlerine "Cekin gidin Ülkemizden" diyemeyen, tam tersine Amerika ile ilgili yillarca bahsettigi düsüncelerinden iktidari süresince hic bir iz kalmayan Erbakan Hükümetinden mi bahsediyoruz? Lütfen sirf gönül bagimiz var diye, bazi insanlari "En iyi bunlar yapar" diye göklere cikarmiyalim.. Ne yazikki Erbakan Hükümeti ile de aci tecrübe yaptik..

Simdi burada da CIBAN basi olucam gibime geliyor ama...
Neyse, atis serbest kardesler.. Vurun abaliya..
Bu yazdiklarimin asli yoksa, arsivlerden eski haberleri okuyup teyid ettirebilirsiniz.. Hic bir müslüman lideri kötülemek degildir amacimiz, hasa!! Onlar icin dua edip, iyiliklerini isteyen yine bizleriz..
Uzattim yine degilmi??

Selam ve dua ile....