Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.03.2003, 22:42
Alperen

Alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 20
30 Teşekkür 20 Mesaja aldı
Alıntı:
Original geschrieben von alem
alperen kardes,

gecmiste hata yapanlara kizip simdi cumhuriyet tarihinin en büyük, hatta ozaldan bile büyük bir hata yapan bu hükümete hala güveniyorsan...

senin bilecegin bir is.

Allaha emanet ol
alem kardesim, sence ne yapmasi lazimdi hükümetin? Amerika´ya savas mi acsaydi durduk yerde? Bence sen, baska bir karar dahi verilmis olsa yine elstirirdin.. Cünki sartlanmissin..Cünki oy verdigin parti yada Lider degil.. Maksat Muhalefet olmak.. Umarim sen hakli cikarsin güzel kardesim.. Benim partim ve liderim olmadigi halde ben, kendilerinin iyi seyler yapacagina inanmak istiyorum.. Cumhuriyet Tarihinin en büyük hatasini yaptiklarini iddia ediyorsun!! Yapma güzel kardesim! Allah rizasi icin olaylara tek yönlü bakmaya birakalim! Ya ben Ak Parti´li filan degilim ama zorla bana bunlari savundurtuyorsunuz.. Bu ve gecen Gül hükümeti, Cumhuriyet tarihinin en ama en serefli Iktidaridir!! Bunun aksini iddia edenin ne tarih bilgisi vardir, nede siyaset bilgisi.. Sayfalarca dolu yazilar yazarim arzu edene bunu isbat etmek icin!! Ama durduk yerde sirf "benim sahsi düsünceme ters" diye adamlari Cumhuriyet Tarinin en kötü hükümeti diye adlandirmayalim!! Belki burada kimse bir sey demez ama, baska bir ortamda bunu söylerseniz cok gülerler!
alem kardesim, biraz sertmi oldu? Özür dilerim kalbini kirmak istemem.. Ama sirf duygu ve hislerimiz ile siyasi arenayi tenkt edersek, ve olaylara tek yönlü bakarsak.. Ortaya "Tek dogru benim" görüsü cikar.. Ve bunu söyliyende cok ama cok cahil bir tutum sergilemis olur...