|
alperen kardesim,
bende, keske iyi seyler yapsalarda bizlerde sevinirdik, demek istiyorum.
Ama abd bu savasi sadece israilin teminati (büyük israil kurma hevesi) ve petrol kaynaklarini kontrol etmek icin yapiyor. bunu sende benim gibi biliyorsundur.
bizimkiler tezkeri cikarirken, abd'yi kopyalayip kuzey iraktaki petrolü türkiye kontrolüne gecirmek icin cikardilar. Yani türk askeri kuzey iraka girip orayi kontrol etmek ele almak. bununla birlikte abd'ye havadan geecis iznini verdi ayni tezkerede. amerikalilari yumusatmak icin.
eeee evdeki hesap pazara uymadi. simdi busht bizimkilere oraya giremezsiniz diyo. yani tezkere bosa gitti.
benim kizdigim tezkere. vermeselerdi abd bize amborgomu uygulardi? belki uygulardi. bizi sevmezlermiydi? belki sevmezlerdi. zaten bize hindi diyorlar.
almanya nasil yapti.
savasa hayir dedi, ve bu görüsünü hala kouyor. fransa rusya cin bunlar hepsi savasa karsi.
ben bizimkilerden bir kere savasa hayir dediklerini duymadim.
sen duyduysan söyle bizde bilelim.
benim kizdigim mesele orda ölen müslüman kardeslerimiz. arap ülkelerin tüm iktidarlari bushtu zaten destekliyo, kendi koltuklarini korumak icin. bizimkiler hayir deselerdi bu savas yine olurdu, ama o zaman biz suc ortagi olmazdik bari. zamani gelince biz hayir dedik diyebilirdik. ama artik gec.
benim ak partiye bir kinim yok. mensuplarinada kinim yok. tayyip erdogani aramizda benim kadar iyi taniyan yoktur sanirim. cünki yaninda calistim.
ben önyargili takim tutar gibi birilerinide tutmam. yazilarimdan bu cikiyorsa yanlis anlasiliyor.
tayyip erdogan bizim umdukalrimiz icraatlardan ilkini yapsin ( basörtüsü meselesi) ilk ben gidip elini öperim. ama benim gözümde bir hata yapiyorlarsada elestiririm. yok sabir edin yaparlar deyip gecmem cünki inatciyimdir. ve elstiri yapmayada kimsenin kizma hakki yoktur. hele ben kizinca az yazarim diyen kardesimde. kizmak ve elestirmek benim en dogal hakkimdir.
bana kizan kardeslerime bir tavsiyem var bir hafta Kanal7 izlemeyin sizinde görüsünüz degisir.
benden tavsiye.
biraz cok yazdim kusuruma bakmayin.
Allaha emanet olun
|