alem sana kizdigim filan yok kardesim...
Elestiri yapmakta istedigin kadar serbestsin.. Ve burada en cok elestiri yapanlardan biride benim, biliyorsun
ABD´nin bu savasi ne icin yaptigini sen ve ben biliyorsak, müsade et de Tayyib Bey´de bilsin! Benim yazimin mahiyeti suydu: isler senin yada benim istedigim gibi olmuyor diye, kalkip Hükümeti, Cumhuriyet Tarihinin en basarisiz hükümeti ilan edemeyiz! Ben bunu anlatmak istedim, cünki bu gülünecek bir iddia..Böyle bir iddia yapabilmen icin Tayyib Bey´in yaninda calismis olman ve O´nu bizden cok cok iyi taniman yetmez! Böyle bir iddia ortaya atabilmen icin, neyden bahsettigini cok iyi bilmen gerekir.. Mesela Cumhuriyet Tarihini!! Bu hükümete varana kadar gelmis gecmis bütün hükümetleri ve düstükleri gafletleri iyi bilmen lazim.. Almanya´dan Fransa´dan Cin´den örnek veriyorsun! Ya bunlaridami ben anlatayim sana?
Bu adamlar nerdeeeeeeee, savas (yada isgal) nerde? Onlarinmi burnunun dibinde olay cereyan ediyor? Yoksa bizim mi? Bu adamlarinmi kurulmasi söz konusu olan bir devlet hususunda bir cekingeleri var? Yoksa bizim mi? Bu savasa karsi tavrini acik ve secik olarak tüm Dünya´ya isbat eden, ve digerleri gibi para yada Petrol yüzünden degil de!! Gercekten insanlik namina, kardeslik adina bu savasa "DUR" diyen bizim devletimiz mi oldu?!?!?! Yoksa senin saydiklarinmi?!?!?! Senin o saydigin Ülkeler Irak´la, petrolün cikarilmasi, damitilmasi, nakliyesi gibi bir cok konuda milyarlarca dolarlik anlasma imzalamis! Ve böyle bir savasin neticesinde ABD bütün kaynaklari eline gecireceginden dolayi, ihaleler gecersiz olacak ve avuclarini yaliyacaklar! Kuyruk acilari bu senin saydigin Ülkelerin! Yoksa Irak´li müslümanlari bizim hükümetimizden daha cok düsündüklerinden degil! Türkiye, bu savas ile ilgili pazarlik konularinda rüstünü ispatlamistir! Ve Irak´taki savastan rant elde etme pesinde olmayan TEK AMA TEK ÜLKEDIR!
ALLAH RIZASI icin hatirlayin bir-kac milyar dolar icin gecen Anasol-Mee hükümetinin IMF´ye Dünya bankasina ABD´ye AB´ye ne taklalar attigini! Ve elinizi vicdaniniza koyup, bu hükümetin 24 milyar dolari elinin tersi ile nasil ittigini! Tüm dünya gazetelerinde Türkiye bir dansöz kiliginda, amerika dansöze para yapistiriyor gibisinden karikatürler cizildi! Hatta kimisi daha da ileriye gidip Türkiye´miz icin "Pahali Fahise" dedi! Hatirlayin, gecen iktidar döneminde Beyaz saray sözcüsü Canli yayinda, "Dünya Bankasi Türkiye´yi bizim icin satin aldi" demedimi?!? O zamanin "Erkekleri" bu lafi sineye cekti!! Ama bu iktidar bunun böyle olmadigini ispatladi ELHAMDÜLILLAH!! Ve eski iktidarin yapmasi gereken seyi, bunlar yapti. Simdi hangi karikatürler var Dünya gazetelerinde? Amerikan tanklarinin önüne dikelmis, gecit vermiyen ve ellerindeki Türk bayraklari ile DUR diyen bir Türkiye! En azindan bizlerin parayla satin alinan bir fahise olmadigimizi ispatladigi icin, Seref duyuyorum bu AKP ile.. Gözümüzün önünde bir Kürt devleti kuruluyor, bayraklarimiz yakiliyor, Barzani iti Güney Kürdistan Ordusuna (PKK´ya) emir veriyor (nerdeyse bu ordu artik) Türk askeri ile iceride ve disarida silahli mücadeleye cagiriyor!! Ve bizler de elimiz kolumuz bagli oturup olanlari seyredicez hic müdahale etmiycez, öylemi? Biz Irak meselsine ne Fransa nede Cin kadar uzagiz! Gece gündüz kendilerine dua ettigimiz Irak´li müslüman kardeslerimizin dedelerinin düstügü akil almaz gaflet ve tüm avrupa ile bir olup mevcud bir hilafet devleti varken yeni bir hilafet devleti kurma sevdasina düsmeleri ve simdi tepelerinde ucan ingiliz ler ile bir olup Osmanliyi hancerlemeleri neticesinde isler bu noktaya kadar gelmistir! Buna istersen etme-bulma dünyasi diyebilirsin.. Allah´in izni ile bizler, onlarin dedelerinin düstügü hataya düsüp Islam düsmanlari ile bir olup müslüman bir cografyanin heder edilmesine canak tutacak degiliz.. Ama yani basimizdaki Ülkemize yönelik cok büyük bir tehlikeyede simdi müdahale etmezsek, yarin cok gec olur..
demissin..
Evet güzel kardesim ben söliyeyim ve sen bil.. Bizmkiler her zaman ve halen daha savasa hayir diyorlar.. Ve hayir dedikleri icin, savasin meydana gelmemesi icin "Gül" Basbakanimiz ne avrupada nede arab yarim adasinda görüsmedik lider birakmadi!Savasi durdurabilmek icin simsiyah saclarini 3 ayda bembeyaz yapti! Tüm bunlari görmedim-duymadim diyorsan sen hic ama hic haber ve gazete izlemiyorsun kardesim! Almanya´dan katildigim icin ben sadece M.Ali birand´tan yada Kanal7´den takip etmiyorum gündemi. Ayni zaman da Alman basininin Türkiye ile ilgili konuya yaklasimini da takib edebiliyorum! Yani tek yönlü degil.. Adimi bildigim gibi emin olarak bildigim bir sey var: BU HÜKÜMET CUMHURIYET TARIHININ EN SEREFLI VE HAYSIYETLI HÜKÜMETIDIR! Müslüman bir cografyada kan dökülmesinin ne kadar aci verici oldugunu bizler kadar iyi bilen hükümet, ayni zaman da Devletin bekasi icin sehzadeleri yani kardeslerini öldürten,bogdurtan Fatih´leri de Yavuz´lari da biliyor.. Kala kala bir avuc topragimiz kaldi.. Koca bir cinardik, bir saksiya sigdirdilar bizi.. Simdi de bu saksinin topragini ikiye bölüp bizi dahada daraltmak istiyorlar.. Temsilde hata olmaz, simdi soruyorum size: Kendi evinizde yangin varken, icerisinde kurtarilmasi gereken aileniz varken... Onlari birakip komsunun evinimi söndürmeye gidersiniz? Yoksa önce kendi ailenizimi kurtarmaya calisirsiniz? Simdi sakin bazi akli evveller cikip "önce kendi aileni kurtarmak bencilliktir, ben önce komsuma giderim" demesin! Cünki bu insanin tabiatina tersdir! Amma uzattim yine bee... Hakkinizi helal edin, Rabbim tüm inanmis kullarinin yar ve yardimcisi olsun..
Selam ve dua ile...