Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.2006, 08:33
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 307
241 Teşekkür 139 Mesaja aldı
Lightbulb Tek mesele Diyalogmu ?

S.A.

Müslümanlarin hicbir problemi kalmamis cok sükür su aralar tek problem diyalog meselesi.

Karikatür kirizi falan, hatta yeminli Ak Parti düsmanlari bile diyalog meselesi ile mesgul.

Bakiyorum son günlerde bu bölümdeki yazilarin kahir cogunlugu bu konuya odaklanmis, anlasilan Müslümanlar bütün meseleleri halletmis tek diyalog belasi kalmais (diyalog karsitlarinin gözü ile)

Az cok bu insanlari bende taniyorum, bazi yanlislarida olsa (hangimizin yanlisi yok) maksatlarinin Allah rizasi oldugu görüsündeyim, hem kendi oglum hemde cevremde tanidigim bircok dostlarimizin cocuklari bu teskilatin (Ben bunlara Nur hizmetkarlari diyorum, baskasi ne derse desin) calismalarindan faydalanmakta, bilhassa Avrupada yasayanlar cevrenize söyle bir bakin gencler ne durumda.

Sokakalarda sreseri mayin gibi dolasan genclerin tek sorumlusu Diyalogcular demeyeceksiniz herhalde.

Bu insanlar genclerimizi nasil sokaklardan kurtaririzin cabasini verirken sizler ve bizler ne yapiyoruz, birseyler yapiyoruz tabi bunlari elestiriyoruz yerden yere vuruyoruz, elbette elestirelim yanlislarini söyliyelim ama biraz merhamet.

Biz ne yapiyoruz sorusunu kendimize soralim. (Bu gün Allah icin ne yaptin ?) diyalogculari elestirdim diyemeyecegiz herhalde.

Burada kimseyi karalamak maksadinda degilim fakat unutulmamaliki Kendi cemaatinden baska hicbir teskilati kurulusu Müslüman kabul etmeyen kendilerine secilmis Müslümanlar adini veren bir teskilat var.

Bunlar kendinden olmayanlarin mallarini ve canlarini kendilerine Mubah sayiyiyorlar, bulunduklari ülkelerde, Hirsizlik, dolandiricilik, uyustucu ticareti, kendi disindaki insanlari uyusturucu ve benzeri belalara alistirmayi ibadet sayiyorlar, hatta irza tecevüzü mübah sayiyorlar.

Yasadiklari beslendikleri ve barindiklari ülkelere ne kadar zarar veiriseniz daha cok sevab islemis sayilirsiniz anlayisi hakim, bunuda kendilerince Islam adina yapiyorlar.

Kiyafet ve görünüm bakimindan Müslüman kimligi tasiyorlar bu insanlar.

Sanirim duydunuz televizyonlardan,gectigimiz günlerde Konya'da bunlara ait yanilmiyorsam 70 yada 80 kisilik bir gurub yakalandi, hatta caldiklari ve dolandirdiklari mallarla magaza bile acmislar, bunlarin hepsi asalak hicbir tanesi calismaz, hatta bunlarin Halife'leri kendilerine fetva varen ulamalari bile var.

Bu tipteki insanlar aramizda yasiyor, ben acizane dikkatlari biraz bu yöne cekmek istedim.

[b]Bence islam'in sinsi düsmanlarindandir bu anlayistaki insanlar.

Selam ve sevgilerimle...B]

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

Konu jandarma tarafından (17.03.2006 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir..
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla