candan sevmek.deliler gibi sevmek...! bir gün gelecek ve ben gideceğim... gideceğim ama mesut ve bahtiyar olarak.. çünki biliyorum ki gözüm arkada kalmayacak. çünki islam bayrağını göklere çıkarak birileri var.. kimeleri onlara aşık der,kimileri mecnun,kimeleri deli... evet onlar delidir....İslam'ın delisi.... Mevlanın(CC) delisi Resulullah(SAS)'ın delisi... deli hem de ne deli..bizans elçisinin dediği gibi.."kıralım biz müslümanları yenemeyiz..çünki; bizim ölümden kaçtığımız kadar,onlar ölüme koşuyorlar"..evet koşuyoruz ve koşmalıyız..ölümüne koşmalıyız..Allah(CC) için İslam için Kur-an için...hz.ömer ve hz.ali efendilermizi gibi..kol kola ölümün ağızına girmeliyiz.. mukaddesler uğruna verdin canını gözünü kırpmadan dökdün kanını. bozmadın Allah'la(CC) arandaki ahdini.. yaktın asırlardır islam kandilini...' mus'ab; 16-03-2006 Haberin var mı..? haberin var mı seni çok sevdiğimden, haberin var mı yüreğimin sesinden, bir dua gibi, bir dilek gibi, gizliyorum senin sevgini... yaşadığım hayalleri,gündüzleri geceleri,kime vereyim bu sevgimi.. diyemiyorum,diyemiyorum,kimselere diyemiyorum..diyemiyorum,diyemiyorum,hep içimde gizliyorum. haberin var mı seni çok sevdiğimden, haberin var mı yüreğimin sesinden , bir dua gibi, bir dilek gibi, gizliyorum senin sevgini şarkı sözü...
__________________ "Eğer Allah'ı (c.c) hakkı ile tanısaydınız,dualarınızla dağlar yerinden oynardı". HZ.Muhammed (sas) |