| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız KaRaMaN | | | | | senaryolar hep aynı sıkıyor be hocam
ayrıca böyle kaliteli bir foruma ve de İslami içerikli bir foruma hiç yakıştıramadım. Ne için TV 5 yok. atv kanald yi bile koymuşsunuz üzüldüm doğrusu | | | | | kahraman kardeş..neden öle söyledin ki.. memlekette olsam bende izlerdim hırsız ve polisi.hele ki bide şarkı yapmışlar ..benim çok hoşuma gidiyor..bence filmde kötü sahneler olmadığı sürece izlenebilir..ama şuan tv izleyemiyorum..çünki okuldayım ve evimde tv yok..ama bazen güzel ,islama uygun flmler kiralayıp izliyorum..ama memlekette olsam stv ve diğer kanallarda ki yeni programlar var.(sır kapısı gibi,büyük buluşma gibi)onları izliyorum..büyük buluşmayı izlerken allah diyorum..çok üzülüyor ve insan ümitsizliğe düşüyorum..ferah kapısını geçen çok az insan var..e bu da doğal olarak insanları ümitsizliğe götürüyor..ama nede olsa film diyoruz ..ve allah ın rahmetinde ümidimizi kesmiyoruz..ama orda ki hesap bence gerçek hesabın binde biridir... cümleten selametle..Allah'ın(CC) rahmeti bereketi üzerinize olsun..
__________________ "Eğer Allah'ı (c.c) hakkı ile tanısaydınız,dualarınızla dağlar yerinden oynardı". HZ.Muhammed (sas) |