Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.03.2006, 20:37
mus'ab

mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Red face off bitirdin beni kahraman....

ağlamaktan ölünseydi,dünyada kimse kalmazdı."her doğan çocuk ağlar"
ama bu kahraman kardeşim beni hep üzüyo yaa... kahramanım,canım,herşeyim,allahına kurban olurumm yapma....ya bitirdin beni yaaa...ya fani şey için bu yapılmaz..yani ne demek "allahı bilmeseydim" aman ağzından yel alsın..yapma gözünü sevem..eğer Allahı bilmeseydin şimdiye çok tan intihar etmiş ve kabirde azap çekiyor olacaktın..ve daha mı iyi olacaktı..ama bak sabır ediyorsun ve günahların dökülüyo..burda da allahın rahmetini görebilirsin..hani kur-an da cenabı allah buyuruyorya.."sizin şer olarak gördüğünüz herşeyde hayır,hayır gördüklerinizde de şer vardır." aman kardeşim..rabbimiz bizi bizden daha iyi biliyor..ve ona göre muamele ediyo..belki senin için hayırlı olmayacaktı.bunu bilemessin..durumuna sabret inanıyorum kurtuluşa erenlerden olursun..ama sen böle yaparsan ben vizelere çalışamam ki ..gözüm arkada kalır..aman bizleri üzme ..rabbim seni ve senin gibileri ve bu df deki herkesi af ve mağfiret eylesin..dertlerini hemencik gidersin..aminnnnnnnnnn sizleri seviyorum..sevgilerimle....dualarınıza duacıyım..