|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız KaRaMaN |
|
|
|
|
senaryolar hep aynı sıkıyor be hocam
ayrıca böyle kaliteli bir foruma ve de İslami içerikli bir foruma hiç yakıştıramadım. Ne için TV 5 yok. atv kanald yi bile koymuşsunuz üzüldüm doğrusu |
|
|
|
|

nolabilür...
atvyi koymadim haberin olsun! kanaldyi koydum sonucta hirsiz polisi seyrettim. simdi haberim yok hangi gün oynuyor. ihlamurlar altinda dizisini bazen seyrediyorum.
mu'sab kardese katiliyorum... kötü sahneler olmadigi müddetce seyrederim.
sen seyretmiyorsan orasi sana kalmis... amacim ankete katilmakti. ve dürüst cevaplar verdim

dolayisiyle neden böyle yapiyorsun diyecegine takdir et dogru söyledim diye. öyle göz boyamak icin tv5 seyrediyorum diyemem, bilmem anlatabildimmi?
tv5 varmi yokmu haberim yok, cünkü canak anten ufak. balkona taktigimizdan öyle 120lik alamiyoruz.
ne seyrediyorsam o...
ne kadar tuhaf fikirli insanlar cikiyor karsima.
insanlari seyrettikleriyle yargilamak isleri.. biz dizi seyrediyoruz ama elhamdülillah müslümaniz. yinede iman tazelemekte yarar var yeri gelmisken: La ilahe illALLAH muhammedurrasulALLAH!
sen seyrediyorsan seyret! gözlerine saglik!
karaman kardes kafani takma ve üzülme el alem ne seyrediyor diye...
üzülmen gereken kendi capinda cok sey vardir.. sonucta her insan bir nefse sahiptir ve azda olsa cokta olsa günahi vardir!
benim dizilere kafani yoracagina, bir takim gelin kaynana programlari kolik olmuslar icin üzülebilirsin okmi?
firuze kardesime katiliyorum.

bu forum feci sekilde bagimlilik yapiyor... kisa sürede msj sayimi nasil arttirdim bilemiyorum.
ayrica yabanci kanallar daha cok oyaliyor...
sitcomlar hosuma gidiyor... tabi insan güldügü seye dikkat etmeli.
arada bir düsüncelerden uzak olmak icin gülmeyi tercih ediyorum..
hem sende belkim bilirsin. adamin biri cok hastaymis agrilardan agladigi bile oluyormus... oturmus asaga kamera sakalari vs seyretmis. dolayisiyla kahkahalarla gülmeye baslamis... kisa sürede agrilardan eser meser kalmamis...
arada bir gülebilmeyi unutmayalim
ha sitcomsuz gülemezsinde demiyorum
seyrettiklerin degildir seni insan yapan, yüreginde tasidiklarindir!