Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.03.2006, 12:31
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 30
488 Teşekkür 364 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Yasemen
@sisterE... tecrübe edindin sanirim

uyurken halen bu gözlük konusunu düsünüyordum..yaziktir ya..neden üc ay sürüyorki tamiri?

birgün basima ne geldi..bi dügüne gidecegiz..
hazirlandim arabada beni bekliyorlar..ayakkabilari giydim üc basamak indim topugu kirildi..yukari ciktim geri merdivenlerden degistirim derken ayakkabi dolabina carptim gözlük ortadan sizlere ömür...derken acele yine iceri..malum cumartesi tamir mamir de olmaz...dolap ac acele lens cikar tak...takmaya calis diyelim suna cünkü lens ortadan (yumusak lenslerden) ikiye bölünüverdi parmaklarimin arasinda yarisi elimde yarisi gözümde..hic basima gelmemisti daha önce...alti yil arasiz lens kullanmistim...ilk kez oldu...derken kendi kendime dedim..ya daha kac isarete ihtiyacin var...hayirli degil gitmen..otur oturdugun yerde..yolda arabanin motoru filan yanarmis senaryolari canlandi birden gözümün önünde bende komsuya gittim..takintiyi emanet ettim..sen adima takiver diye tembih ettim ve degistirdim üstümü oturdum sicacik evimde...
oturdumda..bulanik bi dünya görüntüsüyle..