Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.03.2006, 18:24
refah

refah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
68 Teşekkür 44 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kemal bilici
Refah bak sen genc bir kardesimizsin, Ara-sira kendini göstermek amaci ile fervi cikislarin oluyor,bircok cikisini gencligine versekte , bazen edeb SINIRlarini zorladigin oluyor.

Diyalog olayinin yaninda yada karsisinda olmak, islam düsmani olmak yada olmamakla kiyaslarsan ve bunu genele yayarsan,olaki diyalog meselesini önemseyen ama hakikaten yaptigini sadece Allah(cc) Rizasi icin yapan sadece bir masum diyalog taraftari müslümanin
Yada karsisinda yine sadece Ilahi Riza icin duran yine bir masum müslümanin vebalini kaldiramazsin

Karanliga bagirip cagirmak efelik degil...!

Birak bu kardeslerimiz islama bu sekilde hizmet ettiklerine inaniyor ve yaptiklarini zikrediyorlar,
Siz de buna karsi iseniz bagirip cagiracagina kalk karanlik icin I$Ik yak, sen de inandigin dogrultuda islam icin yaptiklarini yaz.
buda senin ve senin gibi hizmet ehlilerinin yolu olsun isteyen oraya,isteyen öbür tarafa.

Sanalda her kezin nefesi kuvvetli (!) üfüren mangalda kül koymuyor.

Haa..! unutmadan eskisi gibi sanal mücahidlik,alimlik, yapamadiklarini yapiyormus gibi gösterip iyi izlenimler birakma gayretleri eskisi kadar rabet görmüyor kahraman olma sevdalilarina kücük bir uyari olsun
ilk evvela Refah tabiki sana

yahu abi ben ne dedim :d dedimki bu islam düşmanları varya,hani ezelden beri düşmanlık yapanlar...onların bu gülen cemaatini eleştirmesinden çok rahatsız oluyorum..eğer eleştirecek birileri varsa o, biz müslüman kardeşleriyiz dedim ama sen yanlış anladın heralde ..yok yanlış bişey söylediysem özür dilerim ama pek yanlış birşey göremedim yazımda..