15 Teşekkür 9 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız itimat | | | | | Yasin Hatiboğlu'ndan dinlemiştik. MSP'lilerin TBMM'ye girdikleri ilk yıl. Tekel Genel Müdürlüğü yılbaşında her milletvekiline bir hediye paketi yollamış... Hatiboğlu ve arkadaşları kuliste iken bir görevli yanlarına gelip imza karşılığında hediye paketlerini kendilerine takdim edeceğini söylemiş... Paketlerin kimi büyük, kimi de ufakmış... MSP'li milletvekillerine ufak paketler verilirken, öteki partilerin mensuplarına istisnasız büyük paketler veriliyormuş. O dönemde DP milletvekili olan Diyanet işleri eski başkanlarından İbrahim Elmalı Hoca Efendi de gitmiş hediyesini almış. Elmalı Hoca'nın paketi büyük, Hatiboğlu'nun paketi küçük... Merak etmişler paketleri açmışlar... Aman Allah'ım... Elmalı Hoca Efendi küplere binmiş... Zira onun hediye paketinde türlü türlü içki varmış... Hatiboğlu ve diğer MSP'lilerin paketlerinde ise sadece sigara türleri çıkmış. Elmalı Hoca Efendi,''bu terbiyesizliği bana nasıl yaparsınız? '' diye hediye paketlerini dağıtan görevliye çıkışınca, görevli gayet edepli bir biçimde, '' Efendim, bize verilen talimata göre dağıtım yapıyorum. Şu paketler MSP'lilerin dediler, öteki paketleri de sizlere vermemizi emrettiler... Bir yanlış varsa bende değil, siz de olmalı. Siz yerinizi doğru seçemediyseniz, benim ne sucum var '' deyivermiş... Evet... Hacı, hoca olmak önemli değil... Önemli olan yerini iyi tesbit etmek.... | | | | | 
__________________ Ey İnsan! Kerim olan Rabbine karşı nedir seni aldatan (İnfitar,6) İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
|
| |