@Mümin kardesim... Amerikayi tekrar kesfetmenin bir anlami yok.. Christof Colomb 250 sene evvel yapmis o isi... Bilmem anlatabildimmi..
Madem sorunlari bu denli biliyorsun..
Cözüm ne.......???
Cözüm, oyunu kuralina göre oynamak ve onlarin oyunlarini baslarina yikmak degilmidir??
Yoksa bahsettigin Halife´nin cihad emri ile bir kez daha Türkiye´yi ic savasa sürüklemek mi cözüm?
Sahi kim bu bahsettigin Halife?????
Merak ettim dogrusu...
@alem kardesim... Herhangi bir kalb kirginligi söz konusu degildir bizden yana.. Icinde bir süphe varsa sayet, bizden yana helal olsun.. Güzel güzel tartisiyoruz, ama burada kalbi kirilan varsa afvetsin.. Niyetimiz kimseyi incitmek degildir, hepimiz kardesiz.. Ve hicbirimizin birbirine bugz etmek gibi bir lüksü yok.. Umarim sende hakkini helal edersin..
Bahsettigin kitabi yanilmiyorsam görmüstüm.. Gecen sene bir yerde rast gelmisti ve biraz göz gezdirmistim.. Gül basbakanimizin CIA ile ve bazi dis mihraklar ile yaptigi gizli görüsmelerden filan bahsediyordu yanilmiyorsam..
Hani hep alengirli yahudi oyunlarindan bahsederiz ya.. Su sinsi ve ince hesablardan.. Neden biz müslümanlardan bir lider de böyle bir hesab icinde olmasin.. Belki Erbakan bilerek durduk yerde ikide bir AKP´ye satasiyor.. Yani strateji geregi.. Olamazmi? Bizimkiler de yillarca yedikleri kaziklardan sonra böyle bir Takkiye yolunu secmis olamazlarmi??
Selam ve dua ile....