Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.04.2006, 06:20
ADEM YAKUP

ADEM YAKUP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Uslup Ve Bakış Açısı...

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kahraman81
kardeş ne diyon anlamıyorum. az daha okuduğum kitaptan şüphe etmeye başladım. Sen istediğin bakış açısından bak. hem batıyı eleştiriyosun hemde bakış açısı yerine perspektif kelimesini kullanıyorsun. Evet tavsiye ettiğin kitap çok güzel. üstelik hizmet için yazılan bir kitap fiyatı da çok uygun.
Bizim Kişilerle işimiz olmaz, anlayışlarla işimiz olur...
Değerli kardeşim... Konuya bakış açın ve uslubun islami değildir. Türk diline girmiş olan arapçadan ve germen dillerinden çok kelime var. Benim batı medeniyetinin yanlışlarından söz etmemle, günlük hayatta kullandığımız kelimelerden biri olan "Perspektif" kelimesini kullanmamın hiçbir bağlantısı yoktur. küçük şeylere takılıp, müslüman kardeşlerin kusurunu aramamak lazımdır.
Kişilerle uğraşanlar küçüktürler, ancak olaylarla uğraşanlar büyürler. Sen meseleyi görmeye çalışmalısın...
Ben "kitap olumludur" diye bir ifade kullanmadım. "Bu açıdan bakılırsa olumlu olur" dedim. "Sen istediğin açıdan bak" demek te ne demektir. bu nasıl üsluptur. Büyük tasavvuf alimlerinin söylediği gibi ilk önce adab, sonra sohbet!...
Ben sabah namazı sonrası eski yazıları dolaşırken bu mesajıma cevap yazıldığını görmüş oldum. İfade biçimin müslümana yakışmadığı için cevap yazayım dedim. Sen de zaten yazımı sanırım 2 ay sonra okumuşsun. Ben de 3,5 ay sonra okudum. Cevabını da bilahare vermiş oldum. Belki sen de bir sabah vakti ardından eski mesajları dolaşırken, rastlarsın ve kendisine her akıl lutfu bahşedilen insan gibi kendini bir iç muhasebeye çekersin.

ADEM YAKUP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla