Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.04.2006, 15:43
kemal bilici

kemal bilici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Al iste ben gazete dedim mi, nerden cikti milli gazete ..?

M.Ali Saral, Kardes 3 gün oldu, tv de ana haberler de Avrupa haberde
stv,tgrt yada kanal 7 emin degilim bir basi acik 50 li yaslara yakin bir bayan yine yanilmiyorsam Avrupa milli görüs teskilatinin yillarca baskanligini yapmis birinin kizi 40 yil basörtülü yasamis 12 yasindan itibaren, ve basörtüsü siyasalla$ti ama benim kendi beynimle verdigim sadece beni ilgilendiren bir karardir artik örtünme ayeti günümüz sartlarina göre yorumlanmali falan bir seyler söyledi
isin acikcasi hernekadar milli görüs teskilatinin bir mensubu olmasamda onlar kadar inanclarindan dolayi bu kardeslerimizi seven muhabbet duyan
biri olarak haberlerde MG Teskilatinin baskanligini yapmis birinin 40 yillik türbanli kizinin türbani cikarip basini acmasi ve müzeye taktigi türban ve türban vazifesi gerecek sekilde özel dizayn ettirilmis foterimsi basligi müzeye hediye etmesi ve Alman makamlarininda bunu tören havasina sokmasi hele hele inanc konusunda Avrupada en hassas dönemleri yasarken bizler böyle seylerin örnek teskil eder konumuna sokulabilecegini düsünerek cildirma noktasina geldigimden isimler aklimdan gitti ama bunu kaynagi ile yazarim bulursam
kemal bilici isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla