| Yeni bir ben ile...
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| Dün gece Esirgeyen ve bagislayan yüce Rabbimin adiyla... bu gece icimde burukluk vardi... sessiz, sakin bir sekilde oturdum gittigimiz yerde... bilmedigim sebebten dolayi hüzünlüydüm... eve geldigmde bogazim dügümlenir gibi oldu... o saatte pcyi acmadim ve kitapcigimi elime aldim ve birde kursun kalem... yazmaya basladim... arada bir agliyordum, odada bulunan kardeslerime aldiris etmeden... icimi döküyordum Rabbime... düsüncelerim coktu... pismanlik icerisinde düsündüm... bir cok insan var su alemde... hangi birine güvenebilirsin... ve onca günahin var... hangi biri affedilecektir... Rab büyük, o sonsuz merhamet sahibi... Allàhümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül-afve fa'fü annâ yâ kerim!.. (dfde M.Ali Saral abinin bir yazisindan alintiladim, dogru yazmis olayim diye. Hakkini helal et abi!) ve kalemi durduramadim bir türlü, yazdi yazdi yazdi... ve bir süre sonra durdu... ve ben Rabbin izniyle sizlerle paylasmak istiyorum... belki kendinizden bir parca bulur, rahatlarsiniz diye... Icimde gizlemisim tükenmisligi hic kimse sahit degildir Yüce ALLAHtan(c.c.) baska Ne dostu oldugum gece nede kalpleri isitan günes Icimdedir birikmis burukluklar neden olusmus olduklarini bilemedigim kirmizi gülü bekledigim mekandir benim yüregim gidiyorum, yoldasimdir caresizligim Rabbin huzurunda gecirilmis bir ömre sahip yasli bir nineye ve icimdedir hsaret kimedir bilmedigim Ne ben bekliyorum sabahi ne de sabah geliyor kendiliginden Bir adim atmali sabaha dogru Ve sabahi yasarken umudu, huzuru tatmali icimdedir günahlarim 19 yila sigdirdigim ve yerin dibine gecip pisman olup utandigim Beni affet diye Yaratana haykirdigim Inan, senden baska kimse yok... yalnizim Ben kuru ve soguk bir ayazim Aylardan eylül mevsimlerden yapraklari döktüren sonbaharim Cicekler veda etmis böcekler vefat Yapraklar hüzünlü Cam agaclari ederler refakat Soguga, ölüme dogru ilerlerken cizilmis yolu takip ederken Ve beni ben yapani zikrederken giderken karanliga belkide aydinliga ONDAN BASKASI BILEMEZ BENIM NIHAYETIMI! ONDAN BASKASI SEVEMEZ SU GÜNAHKAR VE ACIZI!
ONDAN BASKASI VEREMEZ EN BULUNMAZ NIMETI!
ONDAN BASKASI DILEMEZ YINEDE BULMAMI CENNETI! Tükenmisim derken beni dolduran Ölmüsüm derken yeniden olduran Seytana uymusken kendine vardiran Ellerimiz bombosken usanmadan sarilan Kalplerimiz karayken sevgisiyle paklayan fikrimiz fani iken kendisiyle süsleyen yurdumuz haramken helali sevdiren Dünyaya dalmisken kudretiyle kurtaran aclikla svasirken rizkiyla bulusturan nefs bizi yaralarken yaralara merhem olan gözlerimiz aglarken sabirlar veren biz sabr ve sükrederken kendine ulastiran kendine ulasirken yüzümüzü aglarken güldüren Onu anmaya baslarken her azayi titreten yürekler yanarken okyanus kadar su olan köse bucak derman ararken dermani bulduran gecen gündüz günahtayken merhametle bagislayan nefse karsi cihaddayken bize silah acken asimiz tokken sükrümüz görmezken gözümüz konusurken sözümüz En cok korktugumuz O Rabbe gidiyorum Cirilciplak gözümü actigim bu dünyadan 5 yildizli lüks hayattan seytan ve nefsle savastan bir parca kefenle gidecegim CANLAR CANINA
ONUN YARI, HABIBI, RESULÜNE ve insaALLAH onun tarifi mümkün olmayan cennetine ve insaALLAH hayirli islerle güzel amellerle saglam itikat ve imanla zamani doldurupta kabir azabi olmadan sorulari kolay cevaplandirip dirildigimde tekrar, yüzüm ak bedenim saglam Beklerken sorguyu telaslansamda az biraz köprüyü kolayca gecip O'na ulasacagim Ve insaALLAH Sualler zor olmayacak Ve o en Güzel bana Ey iyi kulum cennetime gir, senden memnunum Cemalimle, cennetimle, habibimle sereflendirildin ebediyyen Tipki benim gibi ebed... Ben ezeli ve ebediyim Beni kimse dogurmadi bende kimseyi dogurmadim ben lutüfkarim en merhametli ben sizlere herseyi verdim bana dönün, beni sevin dedim yaziklar olsun fani dünyama dalanlara onlaraki kullarimi benden üstün gördüler, beni bir hayale, hirsa degistiler yeri geldi inkar ettile oysa ben bir bülbülün zikrinde bir cicegin renginde yolunan her nefeste görülen her yerde idim Beni göremediler simdi cehenneme girdiler...
__________________ SeVDaSı BüYüK oLaNıN ÇeKeMeYeNi ÇoK oLuR !.... |
| |