Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.04.2006, 10:02
Yasemen
Yeni bir ben ile...

Yasemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız mus'ab
rabbim herkese senin gibi bir evlat ve abla nasip etsin..biliyorum tanıdğım yasemen şimdi diyecek ki;"ya abi beni gözünde büyütme"..hayır ben büyütmüyorum,senin söylediklrinden yola çıkıyorum..evet ;kendi nefsini başkalarına tercih eden , kardeşinin imanı için, dualarını gözyaşlarıyla süsleyen bir abla daha var mıdır..vardır elbet,işte sende onlardan birisin,rabbim seni ailenden ayırmasın ve kardeşine hidayet nasip etsin..bütün sıkıntılarını bu mübarek gecede silip alsın..""Bismillahirrahmanirrahim 103/1. Ikindi vaktine and olsun ki, 103/2. Insan hic suphesiz husran icindedir. 103/3. Ancak inanip yararli is isleyenler, birbirlerine gercegi tavsiye edenler ve sabirli olmayi tavsiye edenler bunun disindadir."" sabırlı ol ve sabrı tavsiye et bacım..allah yar ve yardımcın olsun...

bugün ayin23ü ve ben bu zamana dek yazmadim...

kimse sanmasin tsk etmek istemiyorum veya umursamiyorum...
yazdiklarinizi okudum ama inanin rahatsiz oluyorum...
ben öyle sandiginiz gibi iyi bir insan degilim....

sevgili mus'ab abim....
duana amin desemmi bilemiyorum(ilk dua)
en iyisi Rabbim herkese hayirli evlatlar ve ablalar nasip eylesin diyeyim...
amin!
sen cok gercekten cok iyisin!...
diger dualarina amin diyorum...
ve insaALLAH o güzel ablalardan olabilirim!....

rabbim hem sabirli olmayi hemde sabirlari tavsiye etmeyi nasip eylesin cümlemize...

Hamd olsun, seninle tanismak nasip oldu!... tüm iyi dilekler ve hakimdaki zanlarin icin tsk eder, rabbin senden razi olmasini, her isini basarmayi nasip etmesini can-i gönülden temenni ederim!